Αποκτήστε όμορφα πόδια με την βοήθεια της αισθητικής φλεβολογίας

Αποκτήστε όμορφα πόδια με την βοήθεια της αισθητικής φλεβολογίας

Τα βήματα για την αντιμετώπιση της φλεβίτιδας.

Τα αψεγάδιαστα πόδια αποτελούν ένα διαχρονικό ζητούμενο ομορφιάς για όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Ωστόσο, σε μια κατηγορία ασθενών οι πολλαπλές συρρέουσες λεπτές νηματοειδείς φλέβες (ευρυαγγείες) που εμφανίζονται στα πόδια (ενίοτε και στο πρόσωπο) προκαλούν ένα σημαντικό πλήγμα στην αυτοπεποίθησή τους, επηρεάζοντας σημαντικά τις ενδυματολογικές επιλογές τους, τις συνήθειές τους (αποφυγή της θάλασσας, λόγω της ανασφάλειας που προκαλούν τα προβληματικά σημεία), οδηγώντας εν τέλει σε μια υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Εξίσου σημαντικά όμως, με την ψυχολογική επιβάρυνση που προκαλεί ο αισθητικός αντίκτυπος των ευρυαγγειών στην ψυχολογία της πάσχουσας είναι και τα ενοχλητικά συμπτώματα που βιώνουν καθημερινά οι ασθενείς με ευρυαγγείες όπως, πόνος -κράμπες ιδιαίτερα το βράδυ, βάρος, κούραση, κάψιμο ή φαγούρα στα κάτω άκρα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει οικογενειακή κληρονομική επιβάρυνση, ενώ άλλοι παράγοντες που μπορεί να πυροδοτήσουν την εμφάνιση του προβλήματος είναι η εργασία με παρατεταμένη ορθοστασία ή εγκυμοσύνη ή η έντονη άθληση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι ασθενείς με ευρυαγγείες θα πρέπει να αναζητούν την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, απευθυνόμενοι στους ειδικούς.

Κλείστε ραντεβού με τον κο Μαρκόπουλο

Τα βήματα για την αντιμετώπιση της φλεβίτιδας

Οι φλέβες ανάλογα με την διάμετρό τους χωρίζονται σε δύο ομάδες.

  • Η πρώτη ομάδα με διάμετρο από 7 χιλιοστά και άνω θεωρούνται φλέβες που τροφοδοτούν όλες τις άλλες μικροσκοπικές.
  • Η δεύτερη ομάδα είναι οι συρρέουσες πολύ λεπτές με διάμετρο από 1-6 χιλιοστά.

Πρώτα εξαφανίζουμε τις φλέβες της πρώτης ομάδας με σκληροθεραπεία, η οποία είναι έγχυση χημικής συγκολλητικής ουσίας μέσα στον αυλό της φλέβας και στην συνέχεια δένουμε με ελαστικό επίδεσμο για 48 ώρες.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό στο 85% των περιπτώσεων. Οι φλέβες εξαφανίζονται, το πόδι είναι πιο ελαφρύ.

Στη συνέχεια στην δεύτερη κατηγορία φλεβών εφαρμόζουμε RF ραδιοσυχνότητες στα 4 MHZ με παλμικά κύματα σε όλο το μήκος της φλέβας ανά 0,5-1 εκατοστό. Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται αναίμακτα και ανώδυνα. Η ραδιοσυχνότητα περνάει το δέρμα χωρίς να το επηρεάζει και προκαλεί στο φλεβίδιο θερμικό σοκ και το καταστρέφει. Η μέθοδος δεν απαιτεί περίδεση, γίνεται όλες τις περιόδους του χρόνου, δεν έχει περιορισμούς κίνησης ή εργασίας και βέβαια γίνεται στο ιατρείο. Εφαρμόζεται και στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της αισθητικής φλεβολογίας

Η αισθητική φλεβολογία είναι ένας νέος τομέας ανακούφισης και καλλωπισμού. Εύκολος, ανώδυνος και εξαιρετικά προσεγγίσιμος οικονομικά. Οι νέες αυτές θεραπείες έχουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, προκαλούν πολύ λιγότερες εκχυμώσεις και σχεδόν καθόλου μετεγχειρητικό πόνο. Σε μία με δύο εβδομάδες μετεγχειρητικά έχουμε πλήρη ανακούφιση από τη συμπτωματολογία.

Οι ασθενείς αισθάνονται άμεση βελτίωση μετά τη θεραπεία. Από την επόμενη κιόλας μέρα μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους και τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

aisthitiki flebologias

Για περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση καλέστε στο 693 747 4174 ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Θωρακοχειρουργός – Αγγειοχειρουργός και Διευθυντής Κλινικής Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού.

Εναλλακτικά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα drmarkopoulos.gr

Ιατρείο Χαλκίδας

Ελ. Βενιζέλου 40, Χαλκίδα 34100

Τηλ: +30 22210 79850