Σόδα και λεμόνι: Το αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα

Σόδα και λεμόνι: Το αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα

Ένας συνδυασμός που εξισορροπεί το Ph ενώ το λεμόνι «καθαρίζει» τον οργανισμό μαςΈχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις ευεργετικές ιδιότητες του χυμού των λεμονιών για τον οργανισμό μας. Οι Ανατολικοί λαοί έχουν καθιερώσει το ξύπνημα με ένα ποτήρι ζεστό νερό που περιέχει χυμό λεμονιού.

Αντιμικροβιακό, αντιοδειδωτικό, κάνει καλό στο στομάχι, στο δέρμα, στα νεφρά και τα περισσότερα αντικαρκινικά φάρμακα περιέχουν στοιχεία και οξέα που βρίσκονται στα λεμόνια. Το λεμόνι είναι όμως όξινο, κάτι που απαιτεί την κατανάλωσή του με μέτρο ώστε να μη διαταράσσεται το Ph.
Πολλά πειράματα εναλλακτικής ιαστρικής και όχι μόνο έδειξαν σημαντική βελτίωση σε ασθενείς που είχαν διαγνωστεί με καρκίνο και έπιναν χυμό λεμονιού με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα ανακατεμένο. Η σόδα επιτρέπει στο Ph να παραμένει ουδέτερο και εξισορροπεί την όξινη δράση του λεμονιού.Προσθέτοντας δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού (ή και μισό κουταλάκι) μαγειρική σόδα 2 φορές έστω την εβδομάδα, κάνετε πάρα πολύ καλό στην υγεία σας απομακρύνοντας νεκτρά κύτταρα και "καθαρίζοντας" τον οργανισμό σας.


Διαβάστε ακόμη:

Νέα, εργαζόμενη και μητέρα; Οδηγός επιβίωσης για να μην σας πιάσει κρίση