Καμία δικαιολογία! 8 κακές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις ΤΩΡΑ

Καμία δικαιολογία! 8 κακές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις ΤΩΡΑ

Δεν μπορείς να πίνεις ένα λίτρο αναψυκτικά διαίτης την ημέρα

Όταν μιλάμε για αυτοέλεγχο είναι σίγουρο πως θα αυτές τις συνήθεις ΜΠΟΡΕΙΣ να τις σταματήσεις.
Ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση...

8) Τρως τα νύχια σου. Δεν είναι μόνο ανθυγιεινό, αλλά καταστρέφει τα νύχια σου και δεν μπορείς να κάνεις εκείνο το τέλειο μανικιούρ. Ακόμη αποκαλύπτει ότι είσαι ντροπαλή και αμήχανη. Σταμάτησέ το.

7) Δεν περνάει ούτε ένα λεπτό χωρίς να τσεκάρεις το email σου, το Twitter, το Instagram, το Facebook σου. Και γενικά έχεις το κινητό συνέχεια στα χέρια σου όταν βαριέσαι ή όταν είσαι σε αμηχανία. Σε γεμίζει με άγχος και κοιτώντας την οθόνη χάνεις την πραγματική ζωή που εξελίσσεται ακριβώς δίπλα σου.

6) Δεν μπορείς να κόψεις το κάπνισμα, τα αναψυκτικά διαίτης/ ή οτιδήποτε άλλο κακό για το σώμα σου. Το μυστικό δεν είναι να τα κόψεις όλα ταυτόχρονα. Κόψε μία συνήθεια κάθε φορά και θα δεις ότι ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενες.

5) Τρως γλυκά μετά τις 11 το βράδυ. Μπορεί να ακούγεται μια υπέροχη διαδικασία πριν πέσεις για ύπνο αλλά δεν προσφέρει τίποτα στο σώμα σου. Προτίμησε να καταναλώνεις γλυκά μέσα στη μέρα και μετά να καις τις θερμίδες.

4) Κόβεις τη ψαλίδα σου. Συνέχεια. Το να πιάνεις τα μαλλιά σου όλη την ώρα αποκαλύπτει εκατομμύρια πράγματα για τη διάθεσή σου. Αν και δεν είναι όλα αρνητικά, τις περισσότερες φορές δείχνει αθωότητα και ματαιοδοξία. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να κόβεις την ψαλίδα σου στο γραφείο, στην καφετέρια και γενικά σε δημόσιους χώρους το έχεις παρακάνει. Σταμάτησε και πάρε μια ανάσα. Η εικόνα να ασχολείσαι με τα μαλλιά σου δεν είναι καθόλου κολακευτική!

3) Αρνείσαι να πετάξεις/χαρίσεις/δωρίσεις τα ρούχα που δεν φοράς πια. Σίγουρα το πανάκριβο φόρεμα που αγόρασες για το γάμο της ξαδέλφης σου είναι ωραίο, αλλά σκοπεύεις να το φορέσεις σε όλους τους γάμους που έχεις αυτό το καλοκαίρι παρόλο που δεν είναι πλέον στη μόδα; Μάλλον όχι! Απλά πιάνει χώρο στη ντουλάπα σου και σε κουράζει να το πλένεις και να το σιδερώσεις χωρίς λόγο κάθε σεζόν.

2) Το πρωί πατάς το κουμπί snooze τουλάχιστον 10 φορές. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται το snoozing χαλάει τον κύκλο του ύπνου σου και για αυτό είναι κακό για το σώμα σου καθώς σε οδηγεί σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες. "Ξύπνησε" τώρα.

1) Πίνεις αρκετό κόκκινο κρασί επειδή σου είπαν ότι κάνει καλό στην υγεία σου. Μην βρίσκεις δικαιολογίες που το ρίχνεις στο ποτό συχνά μέσα στην εβδομάδα. Το ένα ποτηράκι κρασί κάνει καλό όχι το ένα μπουκάλι!

Διαβάστε ακόμη:

6 ανατρεπτικές αλήθειες που δεν ήξερες για το σπέρμα του!