Απαλλαγείτε από τα κουνούπια.. άμεσα και φυσικά!

Απαλλαγείτε από τα κουνούπια.. άμεσα και φυσικά!

Η φυσική εταιρεία προϊόντων κατά των εντόμων και των παρασίτων!

Τα προϊόντα Picksan έχουν δημιουργηθεί από τον Καθηγητή Mehlhorn. Ο καθ. Mehlhorn, του Πανεπιστημίου του Ντισελντόρφ είναι ο σπουδαιότερος και πιο γνωστός Γερμανός Ζωολόγος και Παρασιτολόγος. Ανάμεσα σε 80 διαφορετικά φυσικά συστατικά, διέκρινε τα πιο δραστικά. Τα συστατικά αυτά πέρασαν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τεστ, ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET (διαιθυλομετατολουαμίδη).

Δύο απολύτως φυσικά προϊόντα το Picksan Απωθητικό Σπρέι για τα Κουνούπια και το Picksan Απωθητικό Κουτί για τα Κουνούπια θα σας κάνουν να ξενοιάσετε από τα κουνούπια χωρίς να φοβάστε για καμία πιθανή επίπτωση στην υγεία σας αλλά και στην υγεία των παιδιών σας!

Το Picksan Απωθητικό Σπρέι για τα Κουνούπια είναι κατάλληλο για ενήλικες αλλά και για παιδιά και η προστασία του διαρκεί έως και 6 ώρες. Παράλληλα δροσίζει και ηρεμεί την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει δυσάρεστη οσμή. (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 9,90 ευρώ)

Το Picksan Απωθητικό Κουτί για τα Κουνούπια είναι η ασφαλής εναλλακτική λύση για τα υγρά, τις ταμπλέτες και τα σπιράλ. Διώχνει τα κουνούπια από δωμάτια, σκηνές και οχήματα και είναι εξαιρετικό για χρήση και σε παιδικό δωμάτιο. (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 6,5 ευρώ)

Για περισσότερες πληροφορίες:

elovari

www.elovari.gr

www.facebook.com/elovari.gr