Release Athens Festival: Ένα ταξίδι στα 90s με την Reebok Classic

Release Athens Festival: Ένα ταξίδι στα 90s με την Reebok Classic

Θυμάσαι τις εποχές που άκουγες το CD των Verve στο CD player, έβλεπες συναυλίες βρετανικών συγκροτημάτων σε βιντεοκασέτες, φορούσες φαρδιά τζιν και άνετα sneakers; Κάθε φορά που αναπολείς στιγμές από τα 90s γεμάτη νοσταλγία, εύχεσαι να μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω… Εμείς τα καταφέραμε στο Release Athens, όπου και ζήσαμε την απόλυτη καλοκαιρινή μουσική εμπειρία, μαθαίνοντας τις νέες «συναυλιακές» τάσεις της μόδας και παρακολουθώντας έναν από τους μεγαλύτερους stars των 90s!

Ήδη όταν μπήκαμε στον χώρο το ταξίδι μας ξεκίνησε στο booth της Reebok Classic, που θύμιζε παλαιά τηλεόραση. «Μπήκαμε» μέσα στην «οθόνη» που μας μετέφερε πίσω στον χρόνο, στην πιο ανέμελη, ξέγνοιαστη και στυλάτη εποχή που συχνά νοσταλγούμε, τα 90s… Βγάλαμε φωτογραφίες για να αποτυπώσουμε για πάντα τις εικόνες από την πολλά υποσχόμενη βραδιά που περιμέναμε εδώ και καιρό. Εκεί, μερικοί από τους καλύτερους χορευτές μας «μύησαν» στον κόσμο της Reebok Classic, εντυπωσιάζοντας μας τόσο με τις χορευτικές τους κινήσεις όσο και με τα iconic sneakers των 90s που φορούσαν.

jjjk copy

Τα Reebok Rapide σίγουρα σου φέρνουν στο μυαλό εικόνες από το παρελθόν, από την πρώτη τους εμφάνιση. Τα καλά νέα που μάθαμε στο Release είναι ότι το εμβληματικό μοντέλο, που είναι ακριβής επανέκδοση του original παπουτσιού, επανέρχεται για να κάνει πιο άνετη κάθε μας εμφάνιση σε συναυλίες, πάρτι και άλλα εναλλακτικά events της πόλης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος χώρος για να μας «συστηθούν» ξανά και να μας μεταφέρουν στη χαλαρή, στυλάτη και άνετη ατμόσφαιρα των 90s, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να ζήσουμε λίγο πιο χαλαρά όπως τότε.

7777

Ακριβώς έτσι, χαλαρός, ανεπιτήδευτος, γεμάτος άνεση, αυτοπεποίθηση και στυλ ανέβηκε ο Richard Ashcroft που κατάφερε από το πρώτο του κιόλας τραγούδι, να ενθουσιάσει το κοινό, καλωσορίζοντάς το δυναμικά. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ερμηνεύοντας τα δημοφιλή «The Drugs Don’t Work», «Lucky Man», «A Song For The Lovers», ενώ αρκετός κόσμος προσπαθούσε να φτάσει όλο και πιο κοντά στη σκηνή. Μέσα σε 90 λεπτά ξεσήκωσε τους πάντες παίζοντας κιθάρα με τα γυαλιά του, τρέχοντας πάνω κάτω στη σκηνή, πέφτοντας στο πάτωμα, βάζοντας το μικρόφωνο πάνω στην καρδιά του, «πειράζοντας» τα μέλη της μπάντας του και αλληλοεπιδρώντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο με το κοινό!

Τα visuals σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό φωτισμό και τις ατμοσφαιρικές εικόνες που προβάλλονταν στην παλιά οθόνη τηλεόρασης του video wall, που μας θύμισε τις φωτογραφίες μας στο booth της Reebok Classic, δημιουργούσαν το ιδανικό 90s σκηνικό. Η κορύφωση φυσικά ήρθε στο encore, με το διαχρονικό «Bitter Sweet Symphony».

iiiiii NEW

Στο Athens Release Festival ζήσαμε μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα, χαζεύοντας τις φωτογραφίες που βγάλαμε στο booth της Reebok Classic, με φόντο την παλαιά οθόνη τηλεόρασης που μας ταξίδεψε στον χρόνο…

Μπορείς να βρεις τους τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς των Reebok Rapide στο www.reebok.com/gr και στα καταστήματα Sneaker 10. Μπορείς ακόμη να τα γνωρίσεις από κοντά στο booth που θα βρίσκεται στο Athens Release Festival και την τελευταία του ημέρα, στις 17 Ιουνίου!

nhghn