Pop up θεματικά brunches με διάσημες υπογραφές μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον

Νέλλη Καλαμαρά
Pop up θεματικά brunches με διάσημες υπογραφές μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, τα θεματικά brunches του Estrella σε συνεργασία με το Hyatt Regency συνεχίζονται και εμείς φύγαμε για Θεσσαλονίκη.

Τα γνωρίσαμε την περσινή χρονιά και η αλήθεια είναι πως μας ενθουσίασαν από την πρώτη στιγμή, ο λόγος για τα Go Brunch Events που ξεκίνησαν το 2023 από τους «ειδικούς» του brunch του Estrella World Street Food σε συνεργασία με το πανέμορφο Hyatt Regency Thessaloniki. Κάθε μήνα λοιπόν αυτή η λαχταριστή σύμπραξη έφερνε και έναν διαφορετικό διάσημο στην κατηγορία του σεφ, ώστε μαζί με τον καταξιωμένο Executive Chef του ξενοδοχείου Απόστολο Αλτάνη να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο brunch στο ειδυλλιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου για μία και μόνη Κυριακή.

Νοσταλγική αύρα, γαρίδες κοκτέιλ και live πιάνο για πολλά υποσχόμενες βραδιές στο Κεφαλάρι

Screenshot-2024-04-15-122619.jpg

Φέτος το Go Brunch επέστρεψε και μέχρι στιγμής έχει προσφέρει ένα high-end γαστρονομικό brunch με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin Παύλου Κυριακή, ένα με ξεκάθαρο άρωμα αμερικανικού νότου και τα καπνιστήρια του Po’ Boys master Βασίλη Σπόρου και ένα αυθεντικό Κρητικό brunch με τη φροντίδα του πολυβραβευμένου Γιάννη Μπαξεβάνη. Μόλις λοιπόν μάθαμε πως η Μαρία Εκμεκτσίογλου θα είναι η επόμενη και σπεύδουμε να το μοιραστούμε μαζί σου, αφού το brunch με αύρα από Ανατολή προβλέπεται άκρως γευστικό και με τον υπέροχο καιρό θα είναι διπλά απολαυστικό μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον και δίπλα στις εντυπωσιακές πισίνες του Hyatt Regency Thessaloniki.

Αστική πολυτέλεια και υλικά του Αιγαίου ενώνονται σε μία νέα άφιξη στο Κολωνάκι

Hyatt-Regency-Thessaloniki-P180-Area.16x9.webp

Αυτήν την Κυριακή 21 Απριλίου λοιπόν ο Απόστολος Αλτάνης υποδέχεται την γκουρού της ανατολίτικης κουζίνας Μαρία Εκμεκτσίογλου και το Estrella για ένα brunch με αρώματα και γεύσεις από την Πόλη που θα ξυπνήσει τρυφερά συναισθήματα και αναμνήσεις Ανατολής. Φυσικά και δεν θα λείπουν τα cocktails αλλά και η live μουσική από την διάσημη Ελληνοτουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc.