Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στην Αθήνα και μας συστήνει τη Λόλα

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στην Αθήνα και μας συστήνει τη Λόλα

Απόψε ο Κωστής Μαραβέγιας θα ανέβει στη σκηνή του Fuzz, θα μας ανοίξει την καρδιά του και θα μας μιλήσει για τη δική του Λόλα.

Ποια είναι η «Λόλα»; Ιδού η απορία. Και την απάντηση έχει ο εμπνευστής της, Κωστής Μαραβέγιας, που θα τη συστήσει στο κοινό μαζί με τους Maraveyas Ilegal το Σάββατο 3 Μαρτίου σε μια concept συναυλία στο Fuzz Club.

«Λόλα» είναι ο τίτλος του καινούργιου δίσκου του Maraveyas Ilegal, βασισμένος σε μια φιγούρα που έχει πολλές μορφές: εκτός από άλμπουμ, είναι συναυλία, είναι τραγούδι και είναι και διήγημα, το οποίο θα συνοδεύει την κυκλοφορία του CD. Η «Λόλα» αποτελεί την πιο ανέλπιστη μούσα, ένα σύμβολο αισιοδοξίας, ομορφιάς και αγάπης εν μέσω μιας «ιδιαίτερης» πραγματικότητας.

Η σκηνή του Fuzz θα αριθμεί πάνω από είκοσι διαφορετικά όργανα, τα πιο πολλά για πρώτη φορά στον ανανεωμένο ήχο του Μαραβέγια όπως τύμπανα παρέλασης, γκρανκάσες και ταμπούρα, κρουστοειδή και καμπάνες, όργανα Hammond, Vox και Farfisa, τρομπόνια, τεράστια γκονγκ, ηλεκτρική σκούπα Hoover και τσέλο.

Στα highlights της βραδιάς θα συμπεριληφθούν η guest εμφάνιση της Nalyssa Green, που συμμετείχε και στο δίσκο «H Λόλα» με το τραγούδι «Hey Little Sister», αλλά και η ίδια η Λόλα η οποία θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στο τέλος της βραδιάς.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Fuzz Club
Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος
Τηλ: 210 3450817
www.fuzzclub.gr