Καρναβάλι στο Μεταξουργείο Ε.Δ.Ω. και τώρα

Καρναβάλι στο Μεταξουργείο Ε.Δ.Ω. και τώρα

Πάρτε μέρος στην οργάνωση του Καρναβαλιού και γνωρίστε το Ε(ργαστήρι) Δ(ημιουργικής) Ώ(σμωσης).

Όσοι αγαπάτε τις Απόκριες, μην παραλείψετε να πάρετε μέρος στο ετήσιο υπαίθριο Καρναβάλι του Μεταξουργείου – Κεραμεικού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου.

Η παρέλαση του Καρναβαλιού θα διασχίσει το Μεταξουργείο και τον Κεραμεικό κάνοντας στάσεις στα καταστήματα και τους χώρους που θα συμμετέχουν σε αυτό. Θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από την Πλατεία Αυδή στον Κεραμεικό και θα περιλαμβάνει ανεξάρτητους μασκαρεμένους, κατοίκους από όλες τις εθνικές και πολιτισμικές ομάδες της περιοχής, καλεσμένους μουσικούς, οργανοπαίχτες, οργανωμένες δημιουργικές και θεατρικές ομάδες και ποδηλάτες.

Το εργαστήριο δημιουργικής ώσμωσης Ε.Δ.Ω. θα πάρει μέρος ενεργά στο Καρναβάλι και καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει εθελοντικά στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εκτέλεση των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν για τη συγκεκριμένη μέρα να επικοινωνήσει μαζί τους και να παρευρεθεί στην πρώτη συνάντηση για το workshop προετοιμασίας την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.