Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion: Γιορτάζουμε την πιο θετική εμπειρία!

Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion: Γιορτάζουμε την πιο θετική εμπειρία!

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ελάτε να γιορτάσουμε παρέα με τους DEMY, ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, STAN, VEGAS, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ & ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ! Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας παρασύρει για άλλη μία χρονιά στην πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, ο πιο ξεχωριστός μουσικός θεσμός επανέρχεται δυναμικά στις 13 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00 για να μας χαρίσει για όγδοη συνεχή χρονιά τις πιο θετικές στιγμές.

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες υπόσχονται ένα ξεχωριστό θέαμα: η Demy, οι MEΛΙSSES, οι Playmen, ο Stan, οι Vegas, o Μηδενιστής και η Ελένη Φουρεϊρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την πιο δυνατή συναυλία του καλοκαιριού που θα μας απογειώσει! Φέτος, οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες, αφού η Amita Motion παρουσιάζει την πιο δυναμική ομάδα guest εμφανίσεων, που μας επιφυλάσσουν μοναδικές εκπλήξεις! Στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας θα ανέβουν o Κωνσταντίνος Αργυρός, o Στέλιος Λεγάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Tamta, η Courtney Parker, οι My Excuse, o Marios Brazil, οι Panik Boys και η Josephine για να χαρίσουν στο κοινό την πιο ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Η βραδιά θα κορυφωθεί με την βασίλισσα της ευρωπαϊκής dance σκηνής από την Ρουμανία INNA, που έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες τα τελευταία 3 χρόνια με αποκορύφωμα το single της «ΗΟΤ» που έφτασε στο τοπ 5 του UK SINGLE CHART. Επίσης μαζί θα είναι και οι Gravitonas που αποτελούν ένα από τα πιο πρωτοποριακά dance groups από την Σουηδία, με πολλές επιτυχίες τα τελευταία 2 χρόνια. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το ιδιαίτερο στίγμα του παρουσιάζοντας τον πιο θετικό μουσικό θεσμό.

Opening act της συναυλίας θα είναι το νικητήριο Positive Group, oι Boys & Noise οι οποίοι κατάφεραν να αναδειχθούν μέσα από τον πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό που διοργάνωσε φέτος η Amita Motion, το Amita Motion Positive Group! Οι νικητές προέκυψαν μετά από την επιλογή της κριτικής επιτροπής αλλά και την ψήφο των Positive Fans που στήριξαν το συγκρότημα μέσα τη σελίδα της Amita motion στο Facebook . Με το ταλέντο τους, οι Boys & Noise με την καθοδήγηση των Playmen κατάφεραν να κερδίσουν την παραγωγή και προώθηση του cd single τους καθώς και του video clip τους ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν ζωντανά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, κάνοντας το πιο δυναμικό ξεκίνημα. Από τη διαδικασία του Amita Motion Positive Group όμως αναδείχθηκε νικήτρια και η Παναγιώτα Μπούκη, η οποία συγκεντρώνοντας τα περισσότερα positive points κέρδισε ένα εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου Positive Group που η ίδια ανέδειξε, εξασφαλίζοντας ένα πολύτιμο επαγγελματικό ξεκίνημα στην αγορά.

Και μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μάθετε τα πάντα για την Ημέρα Θετική Ενέργειας Amita Motion!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης η Amita Motion, για έκτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

Amita Motion, Η δική μας πηγή θετικής ενέργειας!