Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, πήρε τη χειρότερη βαθμολογία στην ιστορία

Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, πήρε τη χειρότερη βαθμολογία στην ιστορία

Το λες και... μεγάλη ανατροπή!

Πρόκειται για σχέδιο μεγαλεπίβολο, για την επίτευξη του οποίου ξοδεύτηκαν αμέτρητες εργατοώρες ακόμα και όταν αυτές βρίσκονται υπό το πρίσμα των πολυπληθών στούντιο του Hollywood τα οποία όσο να πεις… τον τρόπο τους τον έχουν.

Μεγάλοι stars στο καστ, και η μεταφορά ενός εκ των πιο θρυλικών θεατρικών μιούζικαλ της ιστορίας στον κινηματογράφο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του project αυτού, το οποίο έχει όμως μία μεγάλη ιδιαιτερότητα, με τα ειδικά εφέ, να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα, γεγονός που μάλλον είναι και αυτό που... του στοίχισε.

Λίγες ώρες πριν, πραγματοποιήθηκε η προβολή για τους εκπροσώπους των Μέσων οι οποίοι δυστυχώς... δίκασαν το εγχείρημα μιας και το βρήκαν κάτι παραπάνω από μέτριο. Και επειδή δε θέλω να μακρηγορώ, η ταινία είναι το μιούζικαλ Cats! Mε πρωταγωνιστές ονόματα όπως Taylor Swift, Idris Elba, Ian McKellen, Judi Dench και πολλά πολλά άλλα, φαίνεται ότι μάλλον θα είναι το μελανό σημείο στη λαμπρή καριέρα των πρωταγωνιστών του, μιας και οι κριτικές ήταν από μέτριες έως κάκιστες. Daily Telegraph, New York Times και Variety, μάλιστα έδωσαν ως βαθμολογία το... απόλυτο μηδέν, δηλαδή μηδέν αστεράκια!!!

Κακό, ακαταλαβίστικο και κάτι που οι λαμπεροί πρωταγωνιστές θα θέλουν να ξεχάσουν, είναι μερικά από τα λόγια που ειπώθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια αρνητικότητα, έχουμε μάλλον ψηθεί να το παρακολουθήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, εδώ σου έχω το trailer μπας και καταλάβεις εσύ τίποτα.