10+1 βιβλία ενδυνάμωσης θα αλλάξουν τη ζωή σου

Κατερίνα Ιωακείμ
10+1 βιβλία ενδυνάμωσης θα αλλάξουν τη ζωή σου

Με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου κάνουμε καλό στην ψυχή μας. 

Το βιβλίο έγινε η διέξοδός μας από την καραντίνα, η ελευθερία να ζήσουμε όσα οι περιορισμοί μας απαγόρεψαν, ο φίλος που δεν μπορούσαμε να αγαπήσουμε, ο έρωτας που ακόμα περιμένει να τον ανακαλύψουμε, η εσωτερική γαλήνη που προκαλεί η αγκαλιά της μαμάς μετά από (ακόμη) μια πολύ δύσκολη ημέρα.

Για όλους αυτούς αλλά και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, παίρνουμε στα χέρια μας βιβλία που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε μια βαθιά ανάσα, να δούμε τι είναι αυτό που μας κρατάει πίσω, ποιοι λόγοι δεν μας επιτρέπουν να νιώσουμε καλά, γιατί έχουμε ενοχές, πώς θα βρούμε θάρρος να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν, γιατί όλα μας εκνευρίζουν και πώς επιτέλους θα μάθουμε να ζούμε τις μικρές στιγμές καθημερινής ευτυχίας που προσπερνάμε επειδή... δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε!

Επιλέξαμε βιβλία για έναν πολύ σημαντικό λόγο: Εσένα!



* Πάτησε το κουμπάκι για υπότιτλους στο βίντεο.

Μήπως ήρθε η ώρα να νιώσεις δυνατή, που λέει και ο Anthony Robbis στο καταπληκτικό "Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας"; Βρες το βιβλίο που σου ταιριάζει στην gallery και πίστεψέ το: Όλα θα αλλάξουν όταν το αποφασίσεις.