Στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ μαγειρεύουν «Ψαρόσουπα»!

Βιβή Αγγελάκη
Στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ μαγειρεύουν «Ψαρόσουπα»!

Ένα σύγχρονο οικολογικό παραμύθι!

Το παραμύθι που αγαπήθηκε πολύ μέσα από την ομότιτλη σειρά βιβλίων και έγινε best seller μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή, σε μια παράσταση υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, με την υπογραφή του σκηνοθέτη, Λευτέρη Γιοβανίδη και με πρωταγωνιστές τους πολυτάλαντους ηθοποιούς, Ρένο Χαραλαμπίδη και Σοφία Κουρτίδου και άλλους οκτώ σπουδαίους ηθοποιούς. Σε ρόλο έκπληξη συμμετέχει ο Διονύσης Σαββόπουλος σε... απευθείας μετάδοση από το νησί της Μήλου!

Η «Ψαρόσουπα», με αφορμή το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής, θίγει με ένα μοναδικό, χιουμοριστικό τρόπο σοβαρά κοινωνικοπολιτικά θέματα, έχοντας ως απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς και την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης.

Οι μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές του ελληνικού βυθού και να συνειδητοποιήσουν ότι η φύση είναι μέρος της ζωής τους και γι αυτό θα πρέπει να την αγαπούν και να τη σέβονται!

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο 1 Νοεμβρίου και θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ρένος Χαραλαμπίδης, Σοφία Κουρτίδου, Λορίνα Κατσιώτη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Νάταλι Δήμου, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Βασίλης Ζώης, Τάσος Μερκούρης, Ερρίκος Μηλιάρης, Ιούλιος Τζιάτας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στα ταμεία του Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, τηλ. 210-3643700), το viva.gr, τα καταστήματα «Ιανός», «Public», «Παπασωτηρίου», «Seven Spots» και «Reload» και τηλεφωνικά στο τηλ. 11876.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι για τους ενήλικες 12 ευρώ και τα παιδιά 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: acropolpress@gmail.com και www.acropoltheater.gr

Διαβάστε ακόμα:

Βραδιές «Music of the wine»!

«Pulso Argentino» : ο παλμός του τάνγκο που έρχεται να μας μαγέψει!