Ο Αρναούτογλου και οι μύγες!

Ο Αρναούτογλου και οι μύγες!

...Το ότι άργησα να γράψω για τον Αρναούτογλου δε σημαίνει πως δεν τον είδα κιόλας. Το θέμα της εκπομπής του ήταν το κόκκινο χρώμα. Εξού και η εμπνευσμένη ιδέα για να έχει καλεσμένη του την Κοκκίνου. Αν συνεχίσει χρωματικά, στο πράσινο θα βρει κάποιον Πράσινο –μάλλον τον λατρεμένο συνάδελφο από τον Alpha ή τον άλλον τον Γιώργο Πράσινο, το τοτέμ του lifestyle και του Down Town- στο Ροζ άντε την Ροζίτα Σώκου, στο Κίτρινο τι θα κάνει; Party της ελληνικής ελαφριάς δημοσιογραφίας; Τέλος πάντων στα κέφια του δεν ήταν! Ούτε στα ντουζένια του. Έκανε την εκπομπή του, πήγε το ταξιδάκι του στην Ισπανία, εκεί που πετάνε τόνους ντομάτες ως γιορτή (ποπό σπατάλη! Αυτοί πετάνε τα φαγητά και εμείς τα παιδιά του Τρίτου Κόσμου της Ευρώπης, πεινάμε). Εκεί όμως, που λόγια παύουν να υπάρχουν είναι όταν διέκρινε το έμπειρο του μάτι, δυο μύγες να γονιμοποιούνται.

Έκπληκτος έμεινε! Σα τα παιδάκια που τις πιάνουν στο ποτήρι και τις κοιτάνε με μεγεθυντικό φακό! Το τι εντυπωσιάστηκε που και τα κολεόπτερα κάνουν σεξ και όχι μόνο τα θηλαστικά, δε λέγεται! Και τότε η έμπνευση του γίνεται τιτάνια και ως ογκόλιθος του πνεύματος κάνει στις μύγες... συνέντευξη!

Θα νόμιζες πως σε μια εκπομπή αφιέρωμα στο Κόκκινο για κάποιο λόγο, θα ταίριαζε να κάνει ο κ. Αρναούτουγλου – Δρ. Ντούλιτλ συνέντευξη σε πασχαλίτσες, ή αν δεν συνεννοείται καλά με τα έντομα, με μια οικογένεια φρούτων, όπως οι φράουλες, αν τον δεχόντουσαν, η να ζητήσει από καρπούζι να του άνοιξε τα σώψυχα του! Όχι, όμως! Ο Γρήγορης δεν αρκέστηκε σε ευκολίες, αλλά μας αιφνιδίασε διαλέγοντας τις μύγες και ρωτώντας τες ερωτήσεις που γρονθοκόπησαν ασύστολα το κατεστημένο του δημόσιου λόγου, όπως: «γνωρίζεστε καιρό η τώρα έγινε;».

Γρήγορη θα σας μαλώσω! Είναι γνωστό πως οι μύγες, αγαπούν τις σταθερές σχέσεις και τη μονογαμία, ενώ δεν αρέσκονται στο one night stand. Για όνομα! Αν θέλετε ακόλαστο έντομο, με άσωτη ζωή, έκλυτο βίο, ανομία και προστυχιά, δοκιμάστε τους μπούμπουρες!