Οι πιο sexy σκηνές της τηλεοπτικής ιστορίας

Οι πιο sexy σκηνές της τηλεοπτικής ιστορίας

Αν και μέσο πιο συντηρητικό -λόγω μαζικής προσβασιμότητας-  η τηλεόραση δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το σινεμά στον άτυπο διαγωνισμό «πώς να ξεσηκώσουμε τους θεατές».

 

weeds
tudors
spartacus
sopranos
true_blood
Six_Feet_Under



Weeds

Η Mary-Louise Parker δεν μας απογοητεύει ποτέ. Μας προσφέρει το ίδιο απλόχερα στιγμές που ερεθίζουν τη φαντασία μας όσο πλουσιοπάροχα προσφέρει «χόρτο» στους πελάτες της ως Nancy Botwin. Η χήρα, μητέρα δύο παιδιών, καταφεύγει σε παράδοξες μεθόδους όπως, ας πούμε, στις πωλήσεις χασίς για να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά της και παραμένει θελκτική και σέξι και στις επτά σεζόν της αμερικάνικης τηλεοπτικής κωμωδίας κερδίζοντας εκτός από μια θέση στη λίστα με τις πιο σέξι σκηνές, μία ακόμα στις φαντασιώσεις των τηλεθεατών αλλά και δύο Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία της.



Tudors

Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε, για να λέμε την αλήθεια, συγκεντρώνοντας σέξι σκηνές από τη σειρά που πραγματεύεται τη ζωή των Τυδόρ. Με πρωταγωνιστή τον λαχταριστό Jonathan Rhys-Meyers και ένα εκλεκτό καστ που φρόντισε να μας θυμίσει και στις τέσσερις σεζόν πως τα τηλεοπτικά στούντιο δεν έχουν πλέον να ζηλέψουν σε τίποτα τα κινηματογραφικά αδελφάκια τους οι «Tudors» κέρδισαν τρεις υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες -ανάμεσα σε δεκάδες ακόμα υποψηφιότητες και βραβεία- και αμέτρητους φανατικούς θεατές. Δεν ξεχωρίζουμε μία από όλες τις αισθησιακές στιγμές, απλώς σας προσφέρουμε ένα οπτικό teaser και σας συνιστούμε να την προμηθευτείτε από το πλησιέστερο video club και να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι για τι σας μιλάμε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει.



Spartacus

Στην ερώτηση «είναι τόσο καταπληκτική αυτή η σειρά;» υπάρχει μία και μόνο απάντηση και αυτή είναι: «είναι πιο ερεθιστική από όσο μπορείς να αντέξεις». Οι σκηνές σεξ ξεπερνούν η μία την άλλη σε λαγνεία και αισθησιασμό αλλά προσωπική μας αγαπημένη είναι η τρυφερή -εκτός από σούπερ σέξυ- σεξουαλική συνεύρεση του Andy Whitfield (του Σπάρτακου δηλαδή) με την εκλεκτή της καρδιάς του Sura (την οποία υποδύεται η Erin Cummings). Και, μάλιστα, στο πρώτο πρώτο επεισόδιο της σειράς για να μας κάνει να αγωνιούμε -δικαίως- για τη συνέχεια. Δυστυχώς ο σούπερ σέξι πρωταγωνιστής της σειράς δε θα συμμετάσχει στη συνέχειά της αφού, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον πριν λίγο καιρό αλλά θα ζει πάντα στις μνήμες μας. Ελπίζουμε πως ο αντικαταστάτης του θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.



Sopranos

Στην λίστα μας με τις πιο σέξι σκηνές της τηλεοπτικής ιστορίας σκαρφάλωσε μια σκηνή από τους περίφημους «Sopranos» του αμερικάνικου δικτύου HBO, μετρ των άρτιων τηλεοπτικών παραγωγών, της σειράς που προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση μερικά χρόνια πριν και μας έμεινε ως μία από τις πιο αγαπημένες σειρές που παρακολουθήσαμε ποτέ. Ο Tony (James Gandolfini) ραπίζει τη γραμματέα του -ντυμένη με σέξι λεοπάρ, το ρουχαλάκι του στιγμιότυπου που σας δείχνουμε στη φωτογραφία και το οποίο προηγείται της επίμαχης σκηνής -που κρίθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους- στην καρέκλα του γραφείου του υπό τους ήχους σκυλίσιων γαβγισμάτων. Δίνει μια διαφορετική και, ομολογουμένως ιδιότυπη, ερμηνεία στην έκφραση σκυλίσιο σεξ και μένει στην ιστορία των πιο σέξι τηλεοπτικών σκηνών από την αρχή της τηλεόρασης μέχρι σήμερα.



True Blood

Ο Alexander Skarsgård είναι από μόνος του υπέρ επαρκής λόγος για να κατακτήσει την κορυφή μια σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλοι. Ο Alan Ball, που ξέρει πολύ καλά να αιχμαλωτίζει την προσοχή μας, αποφασίζει να παρουσιάσει ως εναρκτήρια σκηνή μιας ολόκληρης σεζόν της αλληγορικής σειράς «True Blood» την πιο καυτή σεξουαλική σκηνή της τηλεοπτικής παραγωγής. Το βαμπίρ Eric Northman, κατά κόσμον Alexander Skarsgard, ολόγυμνος με την κάμερα να εστιάζει στα υπέρ του δέοντος καλλίγραμμα οπίσθιά του, απολαμβάνει τη σεξουαλική προσφορά μιας θαυμάστριας -η οποία ανήκει στην τάξη των ανθρώπων και όχι των βαμπίρ- που βρίσκεται δεμένη στο υπόγειο του κλαμπ του Fangtasia. Και μας προσφέρει μια από της πιο kinky σκηνές της σεζόν. Η σειρά διαθέτει αναρίθμητες ακόμα διόλου πουριτανικές σέξι σκηνές με πολλά και διαφορετικά ζευγάρια, ασφαλώς. Όσοι είχαν διαβάσει τα βιβλία της Charlaine Harris, στα οποία βασίστηκε η σειρά, ανέμεναν εναγωνίως να δουν αν και πότε θα παρουσιαστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μία συγκεκριμένη: εκείνη που διαμείβεται επαναλαμβανόμενα ανάμεσα στην κεντρική ηρωίδα Sookie Stackhouse (την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «The Piano» Anna Paquin) και στον υπεραιωνόβιο Eric που μας ξεσήκωσε όσο καμία διαβάζοντάς την και η υπομονή τους ανταμείφθηκε στην τρέχουσα σεζόν.



Six Feet Under

Η γκροτέσκα ατμόσφαιρά μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου HBO συνδυάστηκε άρτια με την (ποικίλη) σεξουαλικότητα των ηρώων της και την ανεξάντλητη libido τους και ο εμπνευστής και δημιουργός της Alan Ball μας πρόσφερε ορισμένες από τις πιο απολαυστικές σκηνές σεξ στην ιστορία της τηλεόρασης. Πρόσθεσαν και αυτές το λιθαράκι τους στην επιτυχία της σειράς που κέρδισε στα πέντε χρόνια που προβλήθηκε 3 Χρυσές Σφαίρες και εκατοντάδες (κυριολεκτικά) ακόμα υποψηφιότητες. Ξεχωρίσαμε εκείνες της Rachel Griffiths που υποδυόμενη τον -ιδιαίτερα προβληματικό κατά τα άλλα- χαρακτήρα της Brenda Chenowith υπήρξε πιο σέξι από ποτέ στην καριέρα της.