Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/09 έως και 17/09;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Αστρικές επιρροές από 11/09 έως και 17/09

- Ο αστρικός Ερμής θα κινηθεί από την 1η έως την 12η μοίρα της Παρθένου, πολλαπλασιάζοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις γεννηθεί από τις 23/8 έως τις 4/9. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 19/2 έως τις 3/3, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 22/11 έως τις 4/12 ή Δίδυμος γεννημένος/η από 21/5 έως 2/6.

- Η αστρική Αφροδίτηπου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, θα κινηθεί από την 2η έως την 9η μοίρα της Παρθένου και θα σε ευνοήσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από 24/8 έως 1/10 αλλά και από τις 21/2 έως τις 28/2. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις γεννηθεί από 23/11 έως 1/12 ή Δίδυμος γεννημένος/η από 22/5 έως 30/5, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης που φέρνει δράση αλλά και διενέξεις ή παθήματα κάθε είδους, θα κινηθεί από την 21η έως την 25η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 14/8, έως τις 18/8. Αν πάλι είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 10/2 έως 14/2, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το ποιος/α είσαι και το τι μπορείς να κάνεις! Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 13/11 έως τις 17/11 ή Ταύρος που έχει τα γενέθλιά του από τις 12/5 έως τις 16/5, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίας βρίσκεται ακόμη στις 22 του Σκορπιού,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 13/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 10ης Φεβρουαρίου και 14ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

- Ο αστρικός Κρόνος που συνήθως φέρνει εμπόδια και απογοητεύσεις, έχει «κολλήσει» στις 20 του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 13/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 12/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 14/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ