Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους

2 SHARES

Μάθε πώς θα προσπαθήσουν να σε εξουσιάσουν

Έτσι και τα ζώδια του αέρα θελήσουν να περάσουν το δικό τους, θα χρησιμοποιήσουν διάφορες τακτικές... Όλα τα ζώδια, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο, έχουν ανάγκη από προσωπική δύναμη και θέλουν οι επιθυμίες και οι ανάγκες τους να υλοποιούνται μέσα στο περιβάλλον τους. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, άλλα με άμεσο τρόπο κι άλλα με έμμεσο. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου και των ανθρώπινων σχέσεων. Ο καθένας λοιπόν με τον τρόπο του χρησιμοποιεί ορισμένες μεθόδους προκειμένου να τα καταφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά, οι Δίδυμοι δεν καταπιέζουν τους άλλους με τις προσωπικές τους ανάγκες. Αν κάποια ανάγκη τους δεν ικανοποιείται είτε προσαρμόζονται σ’ αυτό είτε αναζητούν την εκπλήρωσή της κάπου αλλού. Διατηρούν αυτή την στάση επειδή και οι ίδιοι δεν θέλουν να δεσμεύονται στο να ικανοποιούν τις ανάγκες των άλλων, τις οποίες περνούν πρώτα από το κόσκινο της λογικής. Όταν θέλουν κάτι το ζητούν με λογικά επιχειρήματα που μπορούν να φτάσουν και στα όρια της σοφιστίας αφού είναι γνωστή η ικανότητά τους να κάνουν το άσπρο να φαίνεται μαύρο. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν ακόμα να καταφύγουν στην πονηριά ή στην εξαπάτηση για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αν αρνηθείς να ικανοποιήσεις κάτι που θέλουν πολύ θα καταφύγουν σε λεκτικά καρφιά και μπορούν να γίνουν πολύ δηκτικοί. Μπορεί ακόμα να γίνουν έξαλλοι από θυμό και τότε η γλώσσα τους δεν αστιεύεται...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ