Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 19/02 έως και 25/02;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 19/02 έως και 25/02;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Αστρικές επιρροές από 19/02 έως και 25/02

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη στις 23/2, η οποία παροτρύνει σε δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών έχει το αστρικό της αποτύπωμα στις 10 μοίρες και 20΄του Υδροχόου και θα σε «πιάσει» αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 31/1.

Επιπλέον, νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αναμένονται αν είσαι Λέων γεννημένος/η κοντά στις 2/8, ενώ δυναμικές ανακατατάξεις σε οικογενειακά ή επαγγελματική θέματα αντίστοιχα προβλέπονται αν είσαι Σκορπιός της 2ης Νοεμβρίου ή Ταύρος της 30ης Απριλίου.

- Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 19η μέχρι την 14η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 4/2 μέχρι τις 9/2. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 6/8 μέχρι τις 11/8, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/5 μέχρι τις 9/5 ή Σκορπιός γεννημένος/η από τις 5/11 έως τις 10/11. Σου θυμίζω βέβαια ότι με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην συμπλήρωση των όποιων κενών υπάρχουν στην ζωή σου αλλά και σε εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι» σου. Αντίθετα κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μπορεί να μην «τραβήξουν» και σίγουρα θα χρειαστούν αναθεώρηση...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr