Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα ζώδια της φωτιάς σου διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης

Η επιθυμία μας να σχετιστούμε με άλλα άτομα εκπορεύεται σε μεγάλο βαθμό από το σώμα μας. Η σαρκική μας υπόσταση έχει απαιτήσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων. Είμαστε υποκείμενοι στην ανθρώπινη φύση μας και όπως και να το κάνουμε η επιβίωση του είδους στηρίζεται στο… σεξ.
Δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η τέχνη της αποπλάνησης να μην αποτελούσε μέρος της καθημερινής ζωής. Ίσως σκεφτείς ότι απλώς το έχουμε έμφυτο, αλλά μπα…. Για να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να κουνηθείς και λίγο από τη θέση σου, να χορέψεις, να λικνιστείς, να προσπαθήσεις τέλος πάντων.
Από αστρολογική άποψη, υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στο να αποπλανούν τους άλλους. Το σεξ θα υπάρξει αν καταφέρουμε να φτάσουμε ως εκεί, οπότε γιατί να μην το κάνουμε με στυλ;
Η αποπλάνηση είναι τέχνη που ασκούμε όταν θέλουμε κάποιον ερωτικά ή σεξουαλικά. Χρησιμοποιούμε τις φερορμόνες μας και ελπίζουμε ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί, στέλνοντάς του μοναδικές δονήσεις γεμάτες υποσχέσεις και ερωτική έξαψη. Μερικοί θα το προσέξουν, και κάποιοι όχι. Αλλά εμείς εξακολουθούμε να προσπαθούμε. Είναι βλέπεις και το αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής που μας σπρώχνει.

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιχειρούν τα ζώδια της φωτιάς να σε αποπλανήσουν και να... ανάψουν την ερωτική επιθυμία σου:

ΚΡΙΟΣ

Απλή, ακατέργαστη, πρωτόγονη...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr