Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2020;

3 SHARES

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Αύγουστο

Ο φετινός Αύγουστος αναμένεται πιο ήρεμος και με όχι και τόσες μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις, αν και κάποια γεγονότα δε θα εκλείψουν που θα επηρεάσουν αρκετά κάποια ζώδια. Ας πάμε να δούμε τι θα μας σερβίρει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κι αν θα χαλάσει τις διακοπές μας:

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 03/08, 18:57, στις 11° 45’ του Υδροχόου, όπου Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός και δράματα, αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.  

- Ο Ερμής στις 05/08, 6:32 πμ θα περάσει στον Λέοντα, δίνοντας μια ευκαιρία σε σας τα Λιοντάρια, τους Υδροχόους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να εντυπωσιάσετε τον κόσμο, με την παρουσία σας, να τραβήξετε τα φώτα πάνω σας, φυσικά να αυτοδιαφημιστείτε και θα καταφέρετε με επιτυχία να κάνετε καλές διασυνδέσεις. Εσείς Κριοί και Τοξότες θα βγάλετε το φλογερό σας ταμπεραμέντο και θα κερδίσετε καρδιές, ενώ Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχετε αρκετές ιδέες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να... σπαταλήσετε όσα βγάζετε σε αγορές κι απολαύσεις.  

Στις 20/08, 4:30 πμ θα μπει στην Παρθένο, προσφέροντας μια ευκαιρία σε σας τους Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, να καταστρώσετε τα σχέδιά σας και να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένους ανθρώπους και να κάνετε χρήσιμες επαφές. Θα κλείσετε όλες τις εκκρεμότητές σας και θα τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις που αναβάλατε συνέχεια. Θα βοηθηθείτε κι εσείς Υδροχόοι και Λέοντες στο να μαζέψετε χρήματα που δεν θα ξοδέψετε ελαφρά τη καρδία, ενώ Αιγόκεροι και Ταύροι θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, έστω για λίγο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ