Έτσι δραπετεύει το κάθε ζώδιο από την σκληρή πραγματικότητα!

Έτσι δραπετεύει το κάθε ζώδιο από την σκληρή πραγματικότητα!

Τα 12 ζώδια όταν έχουν τάσεις φυγής!

Εσύ πως δραπετεύεις από τις έννοιες της καθημερινότητας που μερικές φορές σε καταπλακώνουν; Τι μηχανισμό αντιμετώπισης έχεις όταν τα πράγματα δεν προχωράνε με τον τρόπο που θέλεις;

Η ζωή μπορεί μερικές φορές να το παρακάνει και τότε νιώθουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε από την πραγματικότητα, αν όχι για πάντα, τουλάχιστον για λίγο. Μπορεί να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να κουκουλωθούμε στο κρεβάτι μας, να βλέπουμε ασταμάτητα σειρές στην τηλεόραση, να κάνουμε βόλτες στην εξοχή ή και να το ρίξουμε στο… διαλογισμό.

Όλοι έχουμε τον τρόπο μας να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις για αυτά που πρέπει να γίνουν, αλλά παράλληλα έχουμε και έναν τρόπο ή τόπο στον οποίο θα διαφύγουμε στα δύσκολα. Συχνά μάλιστα, αν και ο μηχανισμός αντιμετώπισης μπορεί να μην είναι τόσο υγιής, εντούτοις καταφεύγουμε εκεί.

Παρακάτω θα διαβάσεις πως λειτουργούν τα ζώδια υπό καθεστώς πίεσης και τον τρόπο που διαλέγουν ώστε να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο ονειροπόλος Κριός έχει πάντα μια σκέψη στο μυαλό του. Δεν ηρεμεί ποτέ. Όταν αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση ή μια αποτυχία, ο ψυχικός του χώρος γεμίζει με ανεπιθύμητες σκέψεις και αυτό τον καθιστά ευερέθιστο.

Για να δραπετεύσει από τα δυσάρεστα, θα καταφύγει στην...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr