Μην τολμήσεις να τα βάλεις με το ταίρι τους γιατί αυτά τα ζώδια θα πέσουν να σε φάνε

Γι’ αυτό πρόσεξε

Μερικά ζώδια, αν διαπιστώσουν ότι ειπώθηκε κάτι αρνητικό για το ταίρι τους ή κάποιος/α του επιτεθεί, μπορεί να μην αντιδράσουν άμεσα ή η αντίδρασή τους να είναι πολύ ήπια. Υπάρχουν όμως 4 άλλα, που δεν ανέχονται κανένα είδος κατηγόριας ή κριτικής εναντίον του καλού ή της καλής τους, πόσω μάλλον αν κάποιος/α τον/ην πειράξει και όχι μόνο θα τον/ην υπερασπίσουν με θέρμη, αλλά θα πέσουν να τον/ην φάνε. Γι’ αυτό πρόσεξε!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δύσκολο να βγάλεις έναν Ταύρο εκτός εαυτού, αλλά το να κριτικάρεις τη σχέση του ή να πειράξεις το ταίρι του είναι ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους για να χάσει τη συνηθισμένη ηρεμία του. Πρόκειται για πολύ υπομονετικό ζώδιο και θα δώσει την καρδιά του σε κάποιον/α που πιστεύει αληθινά ότι αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά του. Οπότε, αν πρόκειται να του πεις ότι ο/η σύντροφός του είναι μια κακή επιλογή ή είναι έτσι ή αλλιώς, θα το πάρει ως προσωπική επίθεση. Θα νιώσει βαθιά προσβεβλημένος, οπότε να είσαι προετοιμασμένος για κάθε επίθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο συνήθως αναζητά συντρόφους που μπορούν να το κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του, οπότε γρήγορα ο σύντροφός του γίνεται οικογένεια για τον ίδιο. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Καρκίνος βάζει την οικογένεια πάνω από οτιδήποτε άλλο, θα υπερασπιστεί το ταίρι του με κάθε κόστος. Αν και τα ζώδια του νερού είναι πολύ ευαίσθητα, ο Καρκίνος δεν συνηθίζει να μοιράζεται τα συναισθήματά του και μάλλον προτιμά να κλείνεται στο καβούκι του. Αλλά, στην περίπτωση που κάποιος δεν σέβεται τον σύντροφό του, θα σπάσει το κέλυφος και θα γίνει πολύ πιο επιθετικός.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ