Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει για αυτά τα ζώδια

Νέα Σελήνη -  Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει για αυτά τα ζώδια

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

 

 

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και ταυτόχρονα Ολική Ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 4/12, 09:40 ώρα Ελλάδας, στις 12° 22’ του Τοξότη , ένα ζώδιο, γεμάτο ενθουσιασμό, όρεξη για ζωή, που λατρεύει τις καινούργιες περιπέτειες και συγκινήσεις κι όπως είναι φυσικό, λόγω της έκλειψης, όλα αυτά θα φτάσουν στο σημείο της υπερβολής. Το σίγουρο είναι ότι θα κλείσει ένα κεφάλαιο, αλλά θα ανοίξει ένα καινούργιο, που θα έχει... διάρκεια 6 μηνών!

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος και Ιχθύες του β' δεκαημέρου, όπως επίσης και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και πάνω κάτω στις 12 μοίρες.

Ας δούμε ποια ζώδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια, σε αναζωογονεί, κυρίως όμως σε ενθουσιάζει με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Εδώ όμως χρειάζεται κι η σύνεση από πλευράς σου, καθώς πολλές πόρτες θα ανοίξουν για να διαβείς, αλλά πρέπει να κάνεις και τις σωστές επιλογές. Κι επειδή μόνιμα κινείσαι ορμόμενος από το συναίσθημα της στιγμής, φρόντισε να μην λειτουργήσεις βιαστικά ή επιπόλαια, καθώς κάθε ενέργειά σου θα έχει επίδραση 6 μήνες. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να μεγαλουργήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr