Κριός, Λέων, Τοξότης: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Κριός, Λέων, Τοξότης: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο της φωτιάς είναι επικίνδυνο;

Καθημερινά διαβάζουμε ή ακούμε για άτομα που έχουν επιδείξει παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες οφείλονται σε διάφορα ψυχικά προβλήματα. Μιλάμε για συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με αντικοινωνικούς και απερίσκεπτους τρόπους. Μερικά παραδείγματα τέτοιων συμπεριφορών είναι: τα συχνά ψέματα, το διογκωμένο «εγώ», η αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων, η έλλειψη ενοχών ή τύψεων, η χειραγώγηση ατόμων.

Η αλήθεια είναι ότι τα περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν άτομα που ανήκουν και στα 12 ζώδια. Συνεπώς, επαληθεύεται άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε μέσα μας θετικά και αρνητικά στοιχεία και το να καλλιεργούμε τα θετικά δεν παύει να είναι ένα στοίχημα.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που έχουν τα ζώδια της φωτιάς, το οποίο αν καλλιεργηθεί στην υπερβολή του, μπορεί να δηλώνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Τα βασικά ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά ενός Κριού περιλαμβάνουν την αφοβία και μερικές φορές τον κακό έλεγχο των παρορμήσεων. Είναι ο τύπος που αναζητά τον κίνδυνο και την έκσταση κάθε στιγμή. Δεν ελέγχει τις παρορμήσεις του και ως εκ τούτου η συμπεριφορά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως αφοβία.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr