Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα περιορίσουν τα θέλω τους

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα περιορίσουν τα θέλω τους

Πρώτοι-πρώτοι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου γίνεται 24/02, 14:28 ώρα Ελλάδας, στις 05° 22’ της Παρθένου και ονομάζεται Πανσέληνος του Χιονιού. Επηρεάζει
Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 5 μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Κρόνου στους Ιχθύς (αντίθεση με τη Σελήνη και με σύνοδο τον Ήλιο), η Πανσέληνος αυτή μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά και βαριά, όσον αφορά στην ψυχολογία και το ηθικό, αφού οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων, με τις επιθυμίες και τους πόθους να είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια ζώδια θα περιορίσουν τα θέλω τους, προς χάρη των πρέπει, με την Πανσέληνο στην Παρθένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και την παρουσία του Κρόνου απέναντί σου, είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα άγχος για την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές ή ερωτικές σου σχέσεις. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά συναισθήματα ανεπάρκειας ή ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Ενδεχομένως να έχεις τάσεις να ξεκοπείς απ' όλους και όλα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι θέλεις κάτι περισσότερο στη ζωή σου και ίσως πιο ποιοτικό ή να βρεθείς στην "σέντρα", για πράγματα που έκανες ή δεν έκανες, με αποτέλεσμα να υπάρξει ψύχρα στις σχέσεις σου, ακόμα και οριστική ρήξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr