Ζώδια και απιστία: Ποια ζώδια απατούν πιο εύκολα

Ζώδια και απιστία: Ποια ζώδια απατούν πιο εύκολα

Σου έχουν μπει υποψίες; Σίγουρα αν είναι στη λίστα με τα πιο άπιστα ζώδια πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο!

Σε καμία περίπτωση δεν κάνεις μια σχέση με την προοπτική πως θα χωρίσεις, ή ακόμη χειρότερα πως ο σύντροφός σου θα σε… απατήσει. Αυτό είναι ένα σενάριο που καμία από εμάς δε θέλει να πιστέψει, μπορεί όμως να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Το Α και το Ω σε μια σχέση είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη, άλλωστε τι καλύτερο από δύο ανθρώπους που συμβιώνουν και νιώθουν ασφάλεια ο ένας στην αγκαλιά του άλλου; Κι όμως, ενώ όλα μοιάζουν ιδανικά μπορεί κάτι να αλλάξει τη ρότα της καθημερινότητάς σας και εκεί που δεν το περιμένεις να συμβεί το… κακό.

Άραγε τι προδιαθέτει έναν άνδρα στο να στρέψει το βλέμμα του σε κάποια άλλη; Οι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί με το κεφάλαιο «απιστία» ουκ ολίγες φορές και ναι, κανείς δεν καταλήγει σε ένα μόνο συμπέρασμα. Πολλοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε αυτή την… απαγορευτική κατά τη γνώμη μας κίνηση, ωστόσο έχεις σκεφτεί πως τα άστρα και τα ζώδια μπορεί όντως να σας φέρνουν εμπόδια;

Κι όμως, κάθε ζώδιο έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά και μέσα σε αυτά είναι και η προδιάθεση στην απιστία. Αν είσαι για παράδειγμα σε σχέση με έναν Ιχθύ πρέπει να σου πούμε πως θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αφού πρόκειται για ένα ζώδιο ρομαντικό, δίνεται σε μια σχέση και ποτέ δεν θα σε πληγώσει κατ' αυτόν τον τρόπο. Αν πάλι ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός, πρέπει να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά! Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο γεμάτο ενέργεια, ένα ζώδιο που θέλει να ζει τη ζωή του έντονα. Σε περίπτωση που η σύντροφος του δεν μπορεί να ακολουθήσει στους ρυθμούς του πολύ πιθανό να στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού.

Τι συμβαίνει όμως με το μυαλό ενός Τοξότη και ενός Υδροχόου; Είναι το ίδιο δραστήριοι και μάλιστα η ζωή τους είναι σαν μια περιπέτεια. Είναι ρομαντικά πλάσματα και θέλουν να βρίσκονται σε μια σχέση. Αν η σύντροφός τους ακολουθεί τους ρυθμούς τους τότε θα έχουν την ιδανική σχέση, χωρίς προβληματισμούς και δεύτερες σκέψεις, αν όμως ο σύντροφός σου είναι Ζυγός τότε, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.