Dancing with the Stars – Ο τελικός των Διδύμων

Dancing with the Stars – Ο τελικός των Διδύμων

Η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή των τελευταίων μηνών, λαμβάνει τέλος την Κυριακή 12 Ιουνίου σε έναν πολυαναμενόμενο τελικό, γύρω από τον οποίο σίγουρα θα συζητηθούν πολλά.

Το φινάλε είναι ανδρική υπόθεση, με δύο συμμετέχοντες που εντυπωσίασαν με την κίνηση και το ρυθμό τους, αφήνοντας έξω (εκ του αποτελέσματος δικαίως) φαβορί, όπως η Νάντια Μπουλέ, η Ελεωνόρα Μελέτη και η Αγγελική Ηλιάδη.
Τα sexy mambo παραχώρησαν το θαυμασμό στα δυναμικά lift των Κώστα Μαρτάκη και της παρτενέρ του Μαρίας, ενώ τα επιδέξια foxtrot, στα «έξυπνα πόδια» του Αργύρη Αγγέλου και τις εμπνευσμένες χορογραφίες της παρτενέρ του Έμιλυ.
Με την αξιοσημείωτη προσπάθεια που κατέβαλλαν, κατάφεραν να κερδίσουν κοινό και κριτές, ξεπερνώντας και τον σκόπελο του Τρύφωνα Σαμαρά, που το κοινό τον κράτησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό.
Το βράδυ της Κυριακής οι δύο φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε 2 χορούς.
Ο ένας θα είναι κοινός, ενώ στη δεύτερή τους εμφάνιση θα παρουσιάσουν μια παλαιότερή τους χορογραφία που θα διαλέξουν εκείνοι.
Ο Κώστας Μαρτάκης γεννημένος στις 25/5/84, θα δώσει έμφαση στις εντυπωσιακές εκτελεστικά φιγούρες του, ενώ ο γηραιότερος Αργύρης Αγγέλλου (16/6/78 στην αριστοτεχνική και αβίαστη κίνησή του.
Και οι δύο διακατέχονται από την αέρινη κίνηση του Δίδυμου, χορεύοντας με χάρη ενός φτερού, που ακολουθεί τον άνεμο. Κι αν με ρωτήσετε ποιός από τους δύο είναι «πιο καλλιτέχνης» θα διαλέξω τον Κώστα Μαρτάκη που έχει σίγουρα ένα τετράγωνο της γενέθλιας Σελήνης του με τον Ποσειδώνα. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει καθόλου με το αποτέλεσμα της «μονομαχίας».

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr