Η απίστευτη δήλωση της Kristen Stewart για το Twilight και τον Robert Pattinson!

Η απίστευτη δήλωση της Kristen Stewart για το Twilight και τον Robert Pattinson!

Ποιος να το φανταζόταν;

Το 2011 μας χάρισαν μια από τις ερωτικές σκηνές της χρονιάς, στο τέταρτο μέρος της ταινίας «Twilight Saga». Kristen Stewart και Robert Pattinson, μπορεί να κατάφεραν τελικά η σκηνή να φανεί φυσική και άκρως ερωτική, ωστόσο χρειάστηκε πολύ περισσότερη προσπάθεια από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Παρότι οι δυο τους την περίοδο των γυρισμάτων ήταν ζευγάρι, οπότε δεν θα αποτελούσε και κάτι ξένο για αυτούς, και ενώ και οι δυο δεν είναι... διόλου ντροπαλά παιδιά, δεν μπόρεσαν να διώξουν την αμηχανία και το άγχος της στιγμής εκείνης.

twilight3lg 7e73c


Η 25χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο Harper's Bazaar αποκαλύπτοντας πως τα εν λόγω γυρίσματα ήταν μια... φρίκη και για τους δύο. Ο λόγος; Μα φυσικά όχι το γεγονός ότι έπρεπε να μπουν στη διαδικασία της ερωτικής επαφής, αλλά ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες θα έπρεπε να γίνει, ήταν πολύ ιδιαίτερες και συγκεκριμένες, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο, μέσα σε αυτή την πιεσμένη κατάσταση, να βγει το σωστό αποτέλεσμα.

Twilight-Photos-twilight-movie-24179378-500-633 e34c1


«Έπρεπε να δείχνει υπερβατικό, απόκοσμο και μη ανθρώπινο. Να είναι το καλύτερο σεξ που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, οπότε σκεφτόμασταν 'Πως θα το φέρουμε εις πέρας;' Υπήρχε μεγάλη αγωνία μήπως κάτι φανεί χάλια, ήθελα να είναι πολύ καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά η σταρ, και τελικά, η προσπάθειά τους , τους αντάμειψε, όπως και τους ατελείωτους φαν της δημοφιλούς ταινίας. Τι να κάνουμε Kristen; Τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή τη ζωή!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Brad Pitt είναι ο πιο cool μπαμπάς: Δείτε τον σε χαλαρή βόλτα με τα δίδυμα παιδιά του!

Αυτή είναι η νέα πριγκίπισσα του Buckingham:Δείτε τα highlights της χτεσινής ημέρας (vid)