Gwen, δεν είσαι η μόνη! Διάσημες κυρίες που χώρισαν λόγω της… νταντάς!

Gwen, δεν είσαι η μόνη! Διάσημες κυρίες που χώρισαν λόγω της… νταντάς!

Μήπως να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο πρόσωπο… κλειδί του σπιτιού; 

 

Σε κλασικό πλέον μοτίβο έχει εξελιχθεί ο χωρισμός λόγω τρίτου προσώπου, και συγκεκριμένα της... νταντάς, στα διάσημα ζευγάρια του Hollywood. Πριν λίγες μέρες, αποκαλύφθηκε πως Gwen Stefani και Gavin Rossdale χώρισαν λόγω της σχέσης του τελευταίου με την νταντά των παιδιών τους, σχέση που διήρκησε μάλιστα τρία ολόκληρα χρόνια.


Με αφορμή τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, θυμόμαστε ξανά διάσημα ζευγάρια που χώρισαν τους δρόμους τους για τον ίδιο λόγο, αλλά και τις διάσημες σταρ που πέρασαν μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες, που θα μπορούσε να βιώσει κανείς και βγήκαν αλώβητες τελικά.

Ethan Hawke - Uma Thurman

1 95113

Uma Thurman και Ethan Hawke χώρισαν το 2003. Τότε, ο ηθοποιός αρνήθηκε τη σχέση του με την νταντά των παιδιών τους, Ryan Shawhughes, που μετέπειτα έγινε σύζυγός του και παραμένει μέχρι σήμερα.

Arnold Schwarzenegger - Maria Shriver

3 1f56f

Ο Arnold Schwarzenegger όχι μόνο απάτησε την τότε σύζυγό του, Maria Shriver, με την υπάλληλο του σπιτιού τους, Mildred Patty Baena, αλλά είχε και... ένα παιδί μαζί της. Φυσικά, όταν η αλήθεια αποκαλύφθηκε, η Maria του έδωσε τα... παπούτσια στο χέρι.

Mick Jagger - Jerry Hall

4 f7aa3

Μέσα στη σουίτα όπου περνούσαν τις οικογενειακές τους διακοπές έκανε τις αταξίες του ο Mick Jagger, με τη νταντά των παιδιών του, Claire Houseman, και μάλιστα ενώ η υπόλοιπη οικογένεια και η σύζυγός του, Jerry Hall, κοιμούνταν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Robin Williams - Valerie Velardi

6 9c55d

Οι τίτλοι τέλους του πρώτου γάμου του Robin Williams με την Valerie Velardi, το 1988, έπεσαν όταν αποκαλύφθηκε πως ο ηθοποιός είχε παράλληλο δεσμό με την νταντά του γιου του.

Jude Law - Sienna Miller

7 15c79

Και ποιος δεν θυμάται τον επεισοδιακό χωρισμό του Jude Law με την Sienna Miller, όταν εκείνος την απάτησε με την νταντά των τεσσάρων παιδιών του, Daisy Wright;

Ozzy Osbourne - Sharon Osbourne

8 d9ae9

Ο Ozzy Osbourne... γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του, το 1985, περνώντας μερικές ξεχωριστές στιγμές με τη νταντά. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σύζυγός του, Sharon, το 2005, η οποία τελικά τον συγχώρεσε και είναι μαζί μέχρι και σήμερα.

Ben Affleck - Jennifer Garner

5 27248

Τελευταίο αφήσαμε έναν από τους πιο πρόσφατους και πολύκροτους χωρισμούς του Hollywood. Τον Ιούνιο, η Jennifer Garner χωρίζει τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Ben Affleck, ενώ ο λόγος αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα εκπλήσσοντας τους πάντες. Ο σταρ είχε έρθει λίγο πιο... κοντά από όσο έπρεπε με τη νταντά του σπιτιού, Christine Ouzounian.

Διαβάστε ακομη:

Απίστευτο κι όμως... αληθινό! Σήμερα είναι ένας από τους πιο σέξι celebrities που έχουμε δει

#PrayForParis: Αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης από τους celebrities για τη χθεσινή επίθεση