Μήπως πατέρας του παιδιού της January είναι τελικά ο Ashton Kutcher;

Μήπως πατέρας του παιδιού της January είναι τελικά ο Ashton Kutcher;

Τα φέραμε από 'δω, τα φέραμε από 'κει, και καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα που μπορεί να είναι και η αλήθεια. Ή και όχι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ashton Kutcher είχε σχέση με την January Jones από το 1998 μέχρι το 2001, όταν και οι δυο τους ήταν ακόμα άσημοι, ανερχόμενοι ηθοποιοί στο Hollywood, σχεδόν παιδιά.
Στη πορεία, και μετά τον χωρισμό τους, ο Ashton μετατράπηκε σε έναν σχεδόν-ηθοποιό, διάσημο για την εκπομπή του στο MTV όπου έκανε φάρσες σε σταρ του Hollywood και για τους ρόλους του σε μέτριες κομεντί και κωμωδίες, ενώ η January Jones εκτίναξε τη καριέρα της στα ύψη, πρωταγωνιστώντας στην απίστευτα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Mad Men». Αργότερα, o Ashton έγινε «κύριος Demi Moore» και η January μία από τους X-Men. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όταν όμως η Jones έμεινε έγκυος και αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα, τα πράγματα κάπως περιπλέχθηκαν. Γιατί, βλέπετε, λίγο καιρό μετά και αφού η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδί της, η σχέση του Ashton με την Moore πήρε την κάτω βόλτα, έπειτα από αποκαλύψεις σχετικά με πολλαπλές απιστίες του Kutcher.

Και ερχόμαστε τώρα εμείς και σκεφτόμαστε: Απιστίες ανάμεσα σε Χολιγουντιανά ζευγάρια γίνονται πιο συχνά και από τις ξαφνικές αλλαγές του καιρού στην Ελλάδα. Μήπως, τελικά, ανάμεσα σε όλες αυτές τις απιστίες του Kutcher, αυτή που έκανε έξαλλη την Moore και την ανάγκασε να σκέφτεται το διαζύγιο, ήταν η μετά από χρόνια επανασύνδεση της μιας βραδιάς του άντρα της με την πρώην του και το παιδί που γεννήθηκε από αυτό το «στιγμιαίο» λάθος; Έτσι θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε και το πείσμα της Jones να μην αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού της αλλά και την ξαφνική κατρακύλα στον γάμο Demi Moore-Ashton Kutcher.

Παρακολουθώντας κάθε μέρα, τόσο λόγω δουλειάς όσο και για λόγους διασκέδασης, τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Hollywood, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να δημιουργήσουμε το παραπάνω δικό μας σενάριο πάνω στις δύο αυτές ιστορίες και να τις ενώσουμε με τον τρόπο που το κάναμε, κυρίως για να σατιρίσουμε όλον αυτόν τον χαμό που γίνεται τόσες μέρες με αυτά τα τρία άτομα. Ας πουν επιτέλους την αλήθεια, τόσο για να ηρεμήσουν και αυτοί, όσο και για να διαβάσουμε κι εμείς καμία πιο ενδιαφέρουσα είδηση. Κάπως έτσι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι μπορούν να καταλήξουν αστεία.