Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει διακοπές στο νησί της καρδιάς του και η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την έγκρισή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει διακοπές στο νησί της καρδιάς του και η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την έγκρισή της

Ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στην Άνδρο όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι νέες φωτογραφίες από την παραλία και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη.

Στην Άνδρο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Άγγελος Λάτσιος για τις πασχαλινές του διακοπές. Ο 21χρονος δεν σταματά να δημοσιεύει καλοκαιρινά στιγμιότυπα, με το γραμμωμένο του κορμί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει γενέθλια: Παντζόπουλος- Μενεγάκη γιορτάζουν 9 χρόνια απόλυτης ευτυχίας

Οι νέες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από την Άνδρο

Πριν από μερικές ώρες ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα highlights από την ολιγοήμερη απόδρασή του στις Κυκλάδες.

Εμφανώς ευδιάθετος, μαυρισμένος και φορώντας μαγιό, ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη πόζαρε με φόντο τη θάλασσα και μας έδειξε πώς περνά τον ελεύθερό του χρόνο στο νησί.

https://www.instagram.com/p/C6OEVElsQc5/

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκαν στη 19χρονη Λάουρα με δύο υπέροχες φωτογραφίες της

H Eλένη Μενεγάκη ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου, αφήνοντας μερικά emojis.

Screenshot-2024-04-26-184830.png

Εδώ και αρκετά χρόνια η Άνδρος είναι το νησί όπου συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια Μενεγάκη-Παντζόπουλου σε γιορτές, ειδικές περιστάσεις και φυσικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος δραστηροποιούνται επιχειρηματικά στο νησί καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τόσο από τους πελάτες αλλά και την οικογένεια της παρουσιάστριας. Ο αδερφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος έχει αναλάβει χρέη general manager και στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική απόπειρα της πολυαγαπημένης του αδερφής.

https://www.instagram.com/p/ChWp99eDLKw/

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη έχει τονίσει επανειλημμένα πως η Άνδρος αποτελεί το ησυχαστήριό της όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα media.

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα.

Ο Άγγελος είναι ο μοναδικός γιος που απέκτησε η Ελένη. Ο 21χρονος τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μαμά του και περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με εκείνη και τις αδερφές του.

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη το 2022 για τον Άγγελο και την αγάπη του για την Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε spoiler για τις διακοπές του Πάσχα

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές καθώς δεν θα εμφανιστεί καθόλου την Μεγάλη Εβδομάδα στον αέρα του MEGA.

«Λοιπόν, εμείς ολοκληρώσαμε την εμφάνιση μας. Παιδιά, θέλω να σας ευχηθώ πραγματικά να έχετε υπέροχες ημέρες διακοπών, ξεκούρασης, αγαλλίασης ψυχής και χαράς. Θα τα πούμε και πάλι μετά το Πάσχα! Ξέρετε πότε. Μέχρι τότε να είστε καλά, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Γεια σας», είπε η παρουσιάστρια on air.

Nωρίτερα η «βασίλισσα» της ελληνικής TV ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό, αφήνοντας να υπονοηθεί ότι ίσως δεν βρεθεί φέτος στην Άνδρο με την οικογένειά της για τις διακοπές του Πάσχα (όπως συνηθίζει κάθε χρόνο).

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής όπου συζητούσε με τον Γιώργο Παπακώστα για τις διακοπές του Πάσχα η παρουσιάστρια του είπε όλο νόημα: «Δεν θα μπορώ να ξεχαστώ θα είμαι εδώ ό,τι και να γίνει!».

Πηγή κεντρικής: aggelos_latsios