Δείτε πόσα χρήματα έβγαλε η Kim Kardashian από ένα free app που φέρει το όνομά της

Δείτε πόσα χρήματα έβγαλε η Kim Kardashian από ένα free app που φέρει το όνομά της

Το παιχνίδι Kim Kardashian: Hollywood βρίσκεται στην 3η θέση των iTunes

Η 33χρονη star Kim Kardashian πραγματικά ούτε που θα φανταζόταν πριν λίγο καιρό ότι το videogame που θα κυκλοφορούσε με τον τίτλο Kim Kardashian: Hollywood θα έκανε απίστευτα μεγάλη επιτυχία και ταυτόχρονα θα μπορούσε να γίνει η πιο προσοδοφόρα επιχείρηση για την ίδια.

article-2692327-1FA586A000000578-918 634x632

Το video game κυκλοφόρησε στις 25 Ιουνίου, είναι ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα free apps ενώ σύμφωνα με το Bloomberg θα μπορούσε να της αποφέρει τα περισσότερα έσοδα από οποιοδήποτε άλλο επιχειρηματικό της βήμα, αφού υπολογίζεται ότι το χρόνο θα κερδίσει 200 εκατομμύρια δολάρια!

Μιλώντας η Kim για την εφαρμογή αυτή είπε: "Αυτό το project είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ο κόσμος απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι. Πριν ένα χρόνο συνεργάστηκα με μια εταιρεία που λέγεται Glu Mobile για το δημιουργήσουμε και τώρα βρίσκετε στην 3η θέση των free apps".

Το συγκεκριμένο παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να αγοράσουν ψηφιακά αξεσουάρ με πραγματικά χρήματα (5.000 δολάρια εικονικά= 4,99 δολάρια). Στόχος του παιχνιδιού είναι να αποκτήσεις την δική σου φήμη και δόξα σαν celebrity. H Kim βέβαια δίνει τις οδηγίες της ώστε οι παίκτες να τα καταφέρουν.