Η Νίκη Νάκου «οφείλει» την επιτυχία της στην ZER-FAM: Διαβάστε την ιστορία της!

Η Νίκη Νάκου «οφείλει» την επιτυχία της στην ZER-FAM: Διαβάστε την ιστορία της!

Ονομάζομαι Νίκη Νάκου ...


Έχοντας από μικρή ηλικία αγάπη και πάθος για τη μόδα και ψάχνοντας τις διάφορες Σχολές τελειώνοντας το Λύκειο 2009, ανακάλυψα την ZΕR-FAM. Την επισκέφθηκα μια μέρα και έτσι άρχισε το ταξίδι μου με την μόδα. Πέρασα τρία όμορφα δημιουργικά χρόνια με μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα, όπως δημιουργία πατρόν με το χέρι και μετέπειτα στον υπολογιστή, styling, χρωματολογία, μουλάζ, ιστορία της μόδας, πώς να δημιουργώ λεπτομερή σκίτσα, τεχνικο σχεδιο) και να παίρνω μέρος σε επιτυχημένες επιδείξεις μόδας της Σχολής. Από τα πιο σημαντικά πράγματα που κέρδισα, είναι οι άριστες γνώσεις πάνω στο πατρόν, οι λεπτομερείς σημειώσεις μου, καθώς επίσης και το μάθημα της υπεύθυνης εκπαιδευσης Κας Λυκουδη , το οποίο ήταν πολύ καλή εξάσκηση για την δουλειά που κάνω αυτή τη στιγμή.΄Εχοντας αυτές τις γερές βάσεις, έκανα την πρακτική μου σε ατελιέ νυφικών μέσω της σχολής και μετά εργάστηκα ως online fashion stylist. Με το ολοκληρωμένο επαγγελματικό portfolio που έκανα στη ZER-FAM με δέχτηκαν για το μεταπτυχιακό μου στο University of East London και δημιούργησα δύο collections, με τίτλο "Visual Dreams" και "Female Sexuality" οι οποίες απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές!

Niki Nakou2 6b0fb


Σήμερα εργάζομαι για τον Kristian Aadnevik, σχεδιαστή μόδας με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος δημιουργεί collections υψηλής ραπτικής και έχει πάρει μέρος στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.


Είμαι υπεύθυνη σχεδιασμού και συντονισμού κατασκευής των κολεξιόν καθώς και για όλες τις custom made δημιουργίες πελατισσών που επισκέπτονται το showroom του σχεδιαστή kristian Aadnevik που έχει έδρα στο Λονδίνο.


nickienakou.com

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ: Χαλκοκονδύλη 27, τηλ: 210 5231864 – 5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γρηγορίου Λαμπράκη 91, τηλ: 210 4183102

Site: www.zer-fam.gr Facebook.com/zerfam