Δείτε τι έχει κάνει μια γυναίκα από τα 25 μέχρι τα 40!

Δείτε τι έχει κάνει μια γυναίκα από τα 25 μέχρι τα 40!

Πόσες σχέσεις κάνει; Σε πόσα πάρτι πηγαίνει; Πόσες δουλειές αλλάζει; Και άλλες ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση σε μια έρευνα που θα σας αφήσει άφωνες

Είστε μια γυναίκα ηλικίας μεταξύ 25 με 40; Καλώς ορίσατε στην πιο συναρπαστική στιγμή της ζωή σας. Αυτά είναι τα πιο έντονα χρόνια της ζωής σας που θα ζήσετε τα περισσότερα πράγματα όσον αφορά τις σχέσεις, την καριέρα, την οικογένεια, σύμφωνα πάντα με έρευνα του εξωτερικού.


Τα αποτελέσματα της έρευνας πραγματικά θα σας εκπλήξουν όσον αφορά τα πόσα πολλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτών των 15 ετών. Συγκεκριμένα οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες έχουν τέσσερις σοβαρές σχέσεις, αλλάζουν τέσσερα σπίτια, αλλάζουν πέντε πλήρους ή μερικής απασχόλησης εργασίες και κάνουν 907 ξεκινήματα από την αρχή! Οι γυναίκες με μωρό παντρεύονται και αγοράζουν σπίτι ενώ κατά γενική ομολογία οι Βρετανίδες, πάνω στις οποίες και έγινε η έρευνα, τρελαίνονται για διασκέδαση και πηγαίνουν κατά μέσο όρο σε 144 πάρτι. Επίσης το 35% των γυναικών θεωρούν ότι δεν αλλάζει η εμφάνισή τους.


Μιλώντας για την έρευνα η ψυχολόγος Linda Papadopoulos είπε: "Αυτό το στάδιο της ζωής είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους. Είναι γεμάτη από σημαντικές αποφάσεις, που θα ζήσω, με ποιον θα ζήσω, πως θα διαχειριστεί τα επαγγελματικά της αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. Κάθε μια από αυτές τις αποφάσεις είναι πολύ σημαντικές και η ανάγκη να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις είναι ιδιαίτερα αγχωτικό και ανησυχεί τις περισσότερες γυναίκες. Ίσως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούμε τα θέλω μας".

Διαβάστε επίσης:

3 πράγματα που το αφεντικό σας δεν σάς λέει

Αφεντικό, θέλω αύξηση! 5 τρόποι για να την πάρεις