Yummyyy: Καλοκαιρινοί γευστικοί πειρασμοί από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης!

Yummyyy: Καλοκαιρινοί γευστικοί πειρασμοί από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης!

Οι νέες καλοκαιρινές προτάσεις των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, θα σας ανταμείψουν γευστικά, απογειώνοντας και τις πέντε αισθήσεις σας.

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με πολλή φαντασία, ετοιμάζοντας για εσάς νέες γλυκές δημιουργίες.


Οι πολύχρωμες τάρτες φρούτων αποτελούν τη νέα καλοκαιρινή πρόταση των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ για όλες τις περιστάσεις. Η πλούσια κρέμα τους σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα, δροσερά φρούτα τους, κάνουν τις τάρτες φρούτων την ιδανική επιλογή για το πιο ελαφρύ και λαχταριστό γλύκισμα.


Η ονειρική Πάβλοβα με την αφράτη τραγανή μαρέγκα της, που λιώνει σε κάθε μπουκιά, σε συνδυασμό με τις λαχταριστές φράουλες και την πλούσια σαντιγί, θα κερδίσει τον ουρανίσκο και του πιο αυστηρού δοκιμαστή.

Pavlova Konstadinidis 02  Medium 626c0
Pagwto 2 c3d4d


Οι μοναδικές γεύσεις παγωτού, αλμυρή καραμέλα, σύκο με ανθότυρο, πάβλοβα, όλες φτιαγμένες από φρέσκο γάλα και αγνά υλικά έρχονται να προστεθούν στην πλούσια γκάμα του βραβευμένου παγωτού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Δοκιμάστε τις, δροσιστείτε και βρείτε τις ιδανικές γεύσεις για τις μέρες του καλοκαιριού. Μόνο του ή και συνοδεύοντας άλλα γλυκίσματα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, το παγωτό αποτελεί μια κλασσική γευστική καλοκαιρινή αξία.


Οι νέες καλοκαιρινές προτάσεις των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, φτιαγμένες με πραγματικό μεράκι και αγνά υλικά, θα σας ανταμείψουν γευστικά, απογειώνοντας και τις πέντε αισθήσεις σας.


Δείτε περισσότερα εδώ: www.konstandinidis.com

Logo 198c5