Η Schweppes απογειώνει το φετινό καλοκαίρι, με το πιο πρωτότυπο και γοητευτικό προϊόν

Ερμιόνη Σαρρή
Η Schweppes απογειώνει το φετινό καλοκαίρι, με το πιο πρωτότυπο και γοητευτικό προϊόν

Μήπως έχετε πάψει να αισθάνεστε παιδί;

Aν είστε από εκείνους που έχουν συνδυάσει το καλοκαίρι με παραλία, θάλασσα και δροσερές απολαύσεις, τότε τα νέα μας είναι υπέροχα και κυρίως γευστικά! Η Schweppes, επιστρέφει δυναμικά, με νέες γεύσεις, οι οποίες υπόσχονται να σας κρατήσουν την καλύτερη καλοκαιρινή συντροφιά.

Τα κορυφαία mixers λοιπόν, επανέρχονται στο προσκήνιο, με μία νέα υπέροχη γεύση, καθώς και αυτές που έχουμε ήδη γευτεί και αγαπήσει, ενώ δίνουν την καλύτερη εναλλακτική στους ενήλικες που αγαπούν τις εκλεκτές απολαύσεις αλλά δε θέλουν να καταναλώσουν αλκοόλ.

Απολαύστε λοιπόν ένα Schweppes σκέτο, ως δροσερό αναψυκτικό, ή σε συνδυασμό με βότανα και φυσικά, αλκοολούχα ποτά. Η τεράστια γκάμα του προιόντος, σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας γεύση, και παράλληλα να απολαύσετε χωρίς ενοχές. Η απόλαυση ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με τη νέα γεύση Mojito, χωρίς αλκοόλ αλλά με όλη τη δροσιά και την παιχνιδιάρικη διάθεση του αγαπημένου μας αναψυκτικού.

Με τη νέα μας γεύση λοιπόν, οι λάτρεις του Mojito αλλά όχι του αλκοόλ, μπορούν να απολαύσουν το γευστικό συνδυασμό των αρωμάτων μέντας και lime μιας και η Schweppes επέλεξε και ανάμειξε για εσάς τα πιο εκλεκτά συστατικά για να σας προσφέρει τη δυνατότητα να γευτείτε ένα απολαυστικό cocktail. Κάντε την κάθε στιγμή μοναδική με το φανταστικό Schweppes με γεύση Mojito.

Τo πρωτοποριακό αναψυκτικό Schweppes με γεύση Μojito μπορείτε να απολαύσετε απλά παγωμένο, ή σε συνδυασμό με εξεζητημένα υλικά δημιουργώντας απολαυστικά cocktails και mocktails. Σκεφτήκαμε, πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις παρακάτω συνταγές. Δοκιμάστε τες και ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό καλοκαίρι!

11748834 10207224378271493 31597867 n 2dabe

Απολαύστε Υπεύθυνα

Και φυσικά οι υπόλοιπες γεύσεις που έχετε ήδη αγαπήσει:

BITTER LEMON

H Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE

H Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.

SODA WATER

H Schweppes Soda Water τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

INDIAN TONIC

Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε κοκτέιλ.