Kristen Stewart: Με τον Robert Pattinson και το τζιν της σε γάμο

Kristen Stewart: Με τον Robert Pattinson και το τζιν της σε γάμο

Cool ή λάθος;

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Kristen Stewart είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί το αγαπημένο της τζιν παντελόνι. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η πρωταγωνίστρια του Twilight βρέθηκε σε γάμο στις Η.Π.Α., όχι όπως πολλοί θα περίμεναν με look κάποιου μεγάλου οίκου, αλλά με μακό, μαύρο tank top, ένα μπλέιζερ και το skinny τζιν παντελόνι της.

Η Stewart είναι γνωστό ότι θέλει να νιώθει ο εαυτός της, ακόμα και στο κόκκινο χαλί, και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φοράει designer κομμάτια των μεγαλύτερων διεθνών οίκων, μαζί με τα trainers της και έχουμε την βεβαιότητα ότι τα φορέματα των red carpet εμφανίσεών της δεν τα φοράει ούτε λεπτό παραπάνω από όσο είναι απαραίτητο.

kristen_2



Στον γάμο του χολυγουντιανού παραγωγού Kevin Turen, πάντως, η ηθοποιός συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Robert Pattinson, πέρασε την πρώτη ώρα φορώντας ένα navy μπλε φόρεμα του Zac Posen (το οποίο –μην τρελαίνεστε- δανείστηκε από την αδερφή του γαμπρού) και στη συνέχεια άλλαξε στα ρούχα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Kristen Stewart: Με τα... αθλητικά της στην πρεμιέρα της «Χιονάτης»

Η Kristen Stewart σε μια συγκλονιστική φωτογράφηση (φωτογραφίες και video)