Τι κρατάει η Rihanna;

Τι κρατάει η Rihanna;

Η τσάντα που η σταρ αρνείται να αποχωριστεί

Μπορεί η Rihanna να αποκαλεί «σπίτι της» τα Barbados, αλλά στις τελευταίες εμφανίσεις της η ίδια δείχνει να νιώθει και υπερήφανη Αμερικανίδα, αφού, δεν έχει αφήσει την τσάντα USA GG Flag collection Boston bag του οίκου Gucci.

Στα μέσα Αυγούστου, στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την τραγουδίστρια να κρατάει την τσάντα, την οποία συνδύασε με casual look, που αποτελούνταν από τζιν σορτσάκι, κόκκινα σανδάλια και oversized, μιλιτέρ τζάκετ. Μία εβδομάδα αργότερα, η RiRi σε μία ακόμα casual στιγμή, με t- shirt και μαύρη βερμούδα, βγήκε για δείπνο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, χωρίς να αφήνει την τσάντα της. Περνώντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο βροχερό Λονδίνο, η τραγουδίστρια (και η τσάντα της) φωτογραφήθηκαν, ξανά, πάντα casual και πάντα με στυλ.

Με δεδομένο ότι η Rihanna είναι μία από τις μεγαλύτερες trendsetters των τελευταίων χρόνων, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση εάν η USA Boston γίνει η επόμενη it- bag και αρχίσει να ξεπουλάει σαν τρελή. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι 25% από τα έσοδα των πωλήσεών της θα διατεθούν στο πρόγραμμα της UNICEF για ενίσχυση των σχολείων της Αφρικής και της Ασίας.

Διαβάστε επίσης:
Γιατί βρε Rihanna;
H Rihanna έβαλε στο μάτι τον Robert Pattinson;
Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna