Madwalk 2013: Αυτές οι κυρίες τερμάτισαν πρώτες, στη μάχη του στυλ!

Madwalk 2013: Αυτές οι κυρίες τερμάτισαν πρώτες, στη μάχη του στυλ!

Ποιες μάγεψαν το κοινό;

Το ενδιαφέρον μας σήμερα, όπως είναι λογικό, μονοπωλεί το Madwalk by Coca Cola Light. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αναλύσουμε το στυλ των διάσημων κυριών και να επιλέξουνε την πεντάδα που μας τράβηξε το στιλιστικό ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διάσημων κυριών που περπάτησαν στο red carpet ήταν κομψά ντυμένες, με άψογο μακιγιάζ και μαλλιά.


Εμείς όμως ξεχωρίσαμε τις εξής:


Δούκισσα Νομικού: Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στην κατακίτρινη δημιουργία της Celia Kritharioti. Σωστά επέλεξε μαύρα αξεσουάρ, τα οποία έκαναν άψογη αντίθεση. Σωστή και η επιλογή του συγκεκριμένου hairstyle! Άψογη!
Μπέτυ Μαγγίρα: Η Μπέτυ αναμφίβολα ξέρει τι σημαίνει μόδα. Με μια εκπληκτική δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos έλαμπε. Το cropped top ανέδειξε τέλεια τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Το denim είναι τάση και η Μπέτυ το συνδύασε τέλεια με λευκές γόβες. Φυσικά σταθερή αξία, το κόκκινο κραγιόν της στα χείλη. Μοναδική!
Ελένη Φουρέιρα: Το πορτοκαλί ξεχωρίζει από μόνο του. Εκπληκτική η Deux Hommes τουαλέτα της. Εκπληκτικά και τα μπεζ Louboutin της! O Ηermes φάκελος ολοκληρώνει άψογα το όλο outfit. Κόκκινο με πορτοκαλί, αποτελεί hot συνδυασμός. Δοκιμάστε τον!
Αλέκα Καμηλά: Αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς. Το εκπληκτικό μακιγιάζ της έκανε αντίθεση με το μακρύ Ratt φόρεμά της by Ammos. Ιδανικό το χρώμα του για τα καλοκαιρινά βράδια μας, όπου θα έχουμε ήδη αποκτήσει μαυρισμένο κορμί!
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η fit star επέλεξε ένα πρωτότυπο leather φόρεμα Konstantinos Melis by Laskos. Με έμφαση στο μπεζ και στις εκκεντρικές γραμμές, το φόρεμα πέτυχε το σκοπό του, που δεν ήταν άλλος από το να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Τα μαλλιά της εκπληκτικά

Ποια θα στέψετε εσείς νικήτρια; Ακούμε τη γνώμη σας!

Διαβάστε ακόμα

Madwalk 2013: Δείτε όλους τους αστέρες που παρευρέθησαν στο event

Madwalk by Coca Cola Light: To Queen ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα (αποκλειστικές φωτό)

hv