Η συλλογή της Cara Delevingne για τον οίκο DKNY είναι επιτέλους εδώ!

Η συλλογή της Cara Delevingne για τον οίκο DKNY είναι επιτέλους εδώ!

Τι πρωτότυπο έκανε για την καμπάνια της συλλογής της;

Αν έχετε παρακολουθήσει την Cara Delevingne στα επαγγελματικά της βήματα και το προσωπικό της στυλ, γνωρίζετε ότι δεν είναι ένα ακόμα συνηθισμένο μοντέλο. Γι' αυτο το λόγο - και για πολλούς ακομη που περιλαμβάνουν το star quality της - ο διάσημος οίκος μόδας DKNY, της πρότεινε δύο χρόνια πριν να σχεδιάσει μια capsule συλλογή. Στη συλλογή, που βγαίνει σήμερα στα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε από statement σκουφάκια που κοστίζουν $70, μέχρι ένα motorcycle jacket που κοστίζει 735$, μαζί με crop tops, bomber jackets και ολόσωμες φόρμες που αντανακλούν το προσωπικό στυλ της Cara.

Τι πρωτότυπο έκανε για την καμπάνια της συλλογής "DKNYXCARA"; Εκτός από την ίδια που πρωταγωνιστεί, δε χρησιμοποιήθηκαν άλλα μοντέλα-επαγγελματίες, αλλά μερικοί fans της από τα 7,5 εκατομμύρια ακολούθους της από το λογαριασμό της στο Instagram!

"Όταν πρωτοήρθα στη Νέα Υόρκη όταν ήμουν 15 χρονών και είδα την τοιχογραφία της DKNY στο Houston Street, εντυπωσιάστηκα. Ο οίκος DKNY είναι urban και edgy, αλλά πιο πολύ έχει προσωπικό στυλ! Πραγματικά αγκαλιάζουν την παραξενιά που υπάρχει σε όλους μας, οπότε μπορείς να είσαι ο εαυτός σου", είπε η Delevingne σε δήλωσή της. Δείτε φωτογραφίες από την καμπάνια και τη συλλογή DKNYXCARA στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η Olivia Palermo ξεκινά δικό της οίκο μόδας;

10 στιλιστικά τρικ για να φαίνεσαι πιο λεπτή

Fall Style: 10 τέλεια φθινοπωρινά κομμάτια κάτω από 50€