Επισκεφτήκαμε το «Vintage School» και ψωνίσαμε τα ωραιότερα δώρα με 10 ευρώ

Επισκεφτήκαμε το «Vintage School» και ψωνίσαμε τα ωραιότερα δώρα με 10 ευρώ

Η πιο ενδιαφέρουσα κια οικονομική πρόταση στην καρδιά της Αθήνας.

Έχουμε και λέμε, πώς μπορεί μία παρέα να περάσει ένα υπέροχο κυριακάτικο μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας και σε πείσμα όσων βάλθηκαν να κάψουν και να ρημάξουν τις λίγες ομορφιές που μας έχουν μείνει; Η απάντηση προκύπτει από τις προσπάθειες μικρών ανεξάρτητων ομάδων που γυρνούν την πλάτη στις κακόβουλες προθέσεις και αναλαμβάνουν να μας φτιάξουν το κέφι, κάνοντας αυτό που αγαπούν πιο πολύ.
Το Vintage School είναι στην πραγματικότητα ένα bazaar διαφορετικό από όλα τα άλλα. Οι εκπρόσωποι της vintage κουλτούρας στην Αθήνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεναγούν στο ρετρό κόσμο τους. Συλλεκτικά αντικείμενα, χρηστικά αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα, γυαλιά και ό, τι μπορείτε να φανταστείτε συγκεντρώνονται με αγάπη από την εν λόγω ομάδα και εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε από κοντά.
Εμείς, αφού απολαύσαμε το πεντανόστιμο brunch μας, επισκεφτήκαμε το Vintage School στο 6 D.O.G.S. όπου διοργανώθηκε και το χαρήκαμε και με το παραπάνω. Η φίλη Dazzlin Gal μας έφτιαξε τα μαλλιά κάνοντάς μας να νιώσουμε σαγηνευτικά pin ups, ο λατρεμένος Holy Mustache μας φανέρωσε vintage θησαυρούς κατευθείαν από τις κρυψώνες του, ενώ παράλληλα ψωνίσαμε για όλους μας τους φίλους μόνο με 10 ευρώ.
Κοσμήματα, υπέροχα κολάρα, παλιές φωτογραφικές μηχανές και '70s φωτιστικά, όλα στις πιο φιλικές τιμές έτοιμα να μας συνοδεύσουν στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι.
Το New School Bazaar είναι ο τρόπος να κάνετε το shopping therapy χωρίς να ζημιώσετε την τσέπη σας, ψωνίζοντας παράλληλα τα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα από μία σειρά πρωτότυπων και ξεχωριστών ποιοτικών προτάσεων.
Εμάς μας έφτιαξε τη μέρα, μπείτε στο facebook group του και ακολουθήστε το στις επόμενες προσκλήσεις του, θα μας θυμηθείτε!
Vintage School σε ευχαριστούμε!