Katie Holmes VS Victoria Beckham

Katie Holmes VS Victoria Beckham

Οι δύο πρώην κολλητές στο New York Fashion Week

Κάποτε έβγαιναν διπλά ραντεβού μαζί με τους διάσημους συζύγους τους, και κάθονταν μαζί στα front rows των μεγαλύτερων fashion shows. Από τότε, έχουν περάσει χρόνια και οι Victoria Beckham και Katie Holmes ετοιμάζονται για μία «μονομαχία» πάνω στα catwalks.

Οι δύο stars και σχεδιάστριες, θα δείξουν τις συλλογές τους, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013, της ίδια μέρα, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Beckham, είναι παλιά γνώριμη του αμερικανικού fashion week, ενώ, για την Holmes, είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσει την συλλογή του label της, Holmes & Yang. Ποια από τις δύο θα συγκεντρώσει τους περισσότερους celebrities και fashion editors;

Τα shows της Beckham, όπως έχουμε δει στο παρελθόν, ποτέ δεν στερούνται δημοσιότητας- με αποκορύφωμα αυτό του περασμένου Φεβρουαρίου όταν, η νεαρή δεσποινίς Harper Seven βρέθηκε καθισμένη στα πόδια του superstar μπαμπά της, David, δίπλα στην Anna Wintour. Παρόλα αυτά, φέτος, η Holmes μπορεί να αποτελέσει «απειλή» για την πρώην Spice Girl αφού το ενδιαφέρον του Τύπου προς το πρόσωπό της είναι τεράστιο, μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Tom Cruise. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, στις 9 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία διεξαγωγής των δύο shows, θα ξέρουμε.

Διαβάστε ακόμα:
Katie Holmes, ποιος είναι αυτός;
Ποια διάσημη star δανείζεται ρούχα από την ντουλάπα της Victoria Beckham;
Katie Holmes: Η fashion line της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης
Οικογένεια Beckham: Δείπνο για τρεις!