Νεαρός κάνει την πρακτική του στον McQueen και δημιουργεί τη δική του ανδρική συλλογή!

Νεαρός κάνει την πρακτική του στον McQueen και δημιουργεί τη δική του ανδρική συλλογή!

Δεν μπορούσε να βρει κάτι ενδιαφέρον να φορέσει και αποφάσισε να δημιουργήσει

Με optic prints και διάφορα μήκη και μεγέθη, ο Marius Petrus όπως ονομάστηκε και η νέα ανδρική συλλογή του νεαρού που κάνει την πρακτική του στον McQueen, δίνει μία νέα οπτική στο ανδρικό ρούχο. Είναι δυναμικά, διαφορετικά σχέδια, με απόλυτη συνοχή και αγάπη για το δυτικό ανδρικό στυλ.

Το sportswear και οι high tech αισθητική ενώνονται με τη λεπτομέρεια της υψηλής αισθητικής υπό την καθοδήγηση του 23χρονου Marius Op 'T Eynde ο οποίος προωθείται από τον οίκο McQueen. Επειδή δεν έβρισκε κάτι να τον καλύπτει στην αγορά, αποφάσισε να λανσάρει τη δική του σειρά, ενώ εκπαιδευόταν ακόμη στον γνωστό πολυτελή οίκο. Τα σχέδιά του εντυπωσίασαν και ήδη συζητιέται μία θέση στο σχεδιαστικό team του οίκου- ενώ η υποστήριξη του προσωπικού του label είναι δεδομένη.

Ο Marius ήξερε από νωρίς πως η τέχνη τον καλεί, όμως δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με το μολύβι ενώ φοιτούσε στην σχολή Καλών Τεχνών Artez Hogeschool Voor De Kunsten του Βελγίου. Γρήγορα ανακάλυψε το σχεδιαστικό του ταλέντο μέσω υπολογιστή και παθιάστηκε με το σώμα και τη μόδα. Οι πρακτική του ως τώρα έγινε δίπλα σε ονόματα όπως του Raf Simons, και του Alexander McQueen menswear. Τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε μία ιδιαίτερη αγάπη και για τη γυναικεία σειρά.

Με την υποστήριξη του οίκου Mc Queen μόλις λάνσαρε την πρώτη του αντρική σειρά για την Άνοιξη 2013 ενώ περιμένουμε τα βήματά του και στο γυναικείο ένδυμα σε παρόμοιο στυλ σύντομα!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το Not Just A Label

Διαβάστε ακόμη:

Δαντέλα: 8 κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Tα μοντέλα του Maison Martin Margiela χορεύουν στους δρόμους για την H&M (βίντεο)

Συμμετέχοντας στην έρευνα μπαίνετε στην κλήρωση για ένα υπέροχο κόσμημα!