Ποιο διάσημο supermodel φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την 4χρονη κόρη του;

Ποιο διάσημο supermodel φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την 4χρονη κόρη του;

Η μικρή Anja στα βήματα της διάσημης μαμάς της

Οι φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας του brand London Fog κυκλοφόρησαν σήμερα και σε αυτές βλέπουμε την 4χρονη Anja να κλέβει την παράσταση στην αγκαλιά της supermodel μαμάς της.

Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio και την κόρη της, οι οποίες πρωταγωνιστούν στην πολύ τρυφερή φωτογράφηση του αμερικανικού brand outerwear. «Μου φαίνεται όμορφο και αστείο που η κόρη μου κλέβει την παράσταση. Το λατρεύω. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτήν», ήταν το σχόλιο της Ambrosio. «Πέρασε πολύ όμορφα στη φωτογράφηση και σκοπεύει να φοράει συνέχεια τα παιδικά jackets της London Fog».

Σύμφωνα με τον Άγγελο της Victoria's Secret η μικρή έχει ταλέντο στο modeling και θα ακολουθήσει τα βήματά της στο χώρο. «Φορούσα την κλασική καμπαρντίνα και η μικρή φορούσε μία ίδια, σε έντονο χρώμα και μου είπε: "Μοιάζει με την δική σου, μαμά". Λάτρεψε την όλη διαδικασία. Σίγουρα έχει το προσωπικό της γούστο. Τα πρωινά της αρέσει να διαλέγει μόνη τα ρούχα της- θα γίνει μία μικρή fashionista. Έχει, ήδη, πολύ ισχυρό χαρακτήρα», δήλωσε η περήφανη μαμά.

Διαβάστε ακόμα:
Alessandra Ambrosio: Τα μυστικά της ομορφιάς της
Ποιο supermodel παλεύει να αδυνατίσει μόλις έναν μήνα μετά τη γέννα της;
Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μητέρα;