Tα SuiteBlanco εφαρμόζουν τις τάσεις της νεάς σεζόν στη denim συλλογή τους

Tα SuiteBlanco εφαρμόζουν τις τάσεις της νεάς σεζόν στη denim συλλογή τους

Φολκλόρ πνεύμα, έθνικ επιρροές και vintage patchworks

H denim συλλογή της SUITEBLANCO παίζει για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα κολλεξιόν. Με σύμμαχο την ελαστικότητα, οι γραμμές των τζην εξακολουθούν να είναι skinny ή super skinny ενώ το "push up" εφέ τα κάνει ακαταμάχητα.

H αναβίωση των 70's δίνει μια πιο retro εικόνα, ενώ σιλουέτες όπως η καμπάνα, ο σωλήνας και τα ψηλοκάβαλα τζην κάνουν δυναμικό comeback. Το "destroy & dirty" look επιτυγχάνεται χάρη στο 100% βαμβακερό ύφασμα ενώ τα χρώματα κυμαίνονται από blue black μέχρι το εντελώς ξεπλυμένο.

Η τάση για φολκλόρ στοιχεία εμπλουτίζει και διακοσμεί τα κομμάτια δημιουργώντας τζην με κροσέ, σουέντ και άλλα ρουστίκ υφάσματα με αποτέλεσμα μοναδικά patchworks. Σε αυτά προστίθενται κορδέλες, κρόσσια, ethnic κεντήματα, διακοσμημένα αξεσουάρ, καθώς και καρφιά, φτερά και χάντρες.

Αν και τα τζην παντελόνια είναι η καρδιά της συλλογής, η SUITEBLANCO δίνει έμφαση και σε άλλα denim κομμάτια όπως τα σορτς, τα πουκάμισα, τα jackets και το γιλέκο, τα οποία έχουν ένα έντονο rock look.

Και για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στις διαφορετικές χρωματικές εντάσεις του denim σε αυτή τη συλλογή επιλέξαμε χρώματα όπως το λευκό στην πιο ανοιχτόχρωμη ή ακόμα και στην πιο εκρού εκδοχή του, το μαύρο, το χακί και το πράσινο.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: Το φόρεμα που γίνεται διάφανο μόλις η γυναίκα διεγερθεί ερωτικά! (video)

Eπένδυσε σε spikes από τα Fullah Sugah