Μια έκθεση που γιορτάζει τα 40 χρόνια της Kate Moss

Μια έκθεση που γιορτάζει τα 40 χρόνια της Kate Moss

O καλλιτέχνης Russell Marshall γιορτάζει τα γενέθλια της Βρετανίδας supermodel με μια έκθεση προς τιμήν της.

Λίγες ημέρες αφότου μπει το 2014 η Kate Moss θα σβήσει 40 κεράκια στην τούρτα της και μαζί της όλη η Βρετανία θα γιορτάσει τα πάνω από είκοσι χρόνια καριέρας του iconic supermodel.

O πρώην, λοιπόν, δημοσιογράφος και νυν καλλιτέχνης Russell Marshall θέλησε να γιορτάσει τις τέσσερις δεκαετίες ζωής της Moss στήνοντας μια έκθεση προς τιμήν της. Με τίτλο «Kate Moss: 40 - A Retrospective» δέκα iconic φωτογραφίες της Kate από τότε που ήταν μόλις δεκατεσσάρων θα παρουσιαστούν σε δέκα πίνακες σε δέκα χρωματισμούς. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιαδήποτε από τα υπογεγραμμένα έργα σε οποιονδήποτε από τους δέκα χρωματισμούς, που σημαίνει ότι υπάρχουν 100 διαφορετικοί συνδυασμοί να επιλέξουν.

Όσο για το μήνυμα της έκθεσης αυτής, αυτό είναι εμφανέστατο. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Marshall «Οι celebrities δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής πλέον. Όμως, όχι και η Kate. Ενώ, άλλοι έρχονται και φεύγουν, εκείνη επιβιώνει, παραμένει και δεν κρέμεται απεγνωσμένα στο χείλος της δόξας. Αντιθέτως, η φήμη της μεγαλώνει και εκείνη γίνεται όλο και πιο iconic κάθε ημέρα που περνά».

Διαβάστε επίσης:

Η Kate Moss γυμνή στις σελίδες του Playboy

H Kate Moss στην Κωνσταντινούπολη για τη Vogue