Μήπως το «παρακάνεις» με το γέμισμα των φρυδιών σου; 5 λάθη και πως να τα αποφύγεις

Μήπως το «παρακάνεις» με το γέμισμα των φρυδιών σου; 5 λάθη και πως να τα αποφύγεις

Συμβουλές ομορφιάς βήμα βήμα!

Στη δεκαετία του '80 γυναίκα πρώτυπο ήταν η Brooke Shields, στη δεκατία που διανύουμε είναι η Cara Delevingne! Τα πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια θα είναι πάντα στη μόδα και αν είσαι από τις γυναίκες που πρέπει να επιστρατεύσουν προϊόντα ομορφιάς για να τα αποκτήσουν τότε αυτές τις συμβουλές πρέπει να τις ακολουθήσεις κατά γράμμα...


1. Για να γεμίσεις τα φρύδια σου χρησιμοποίησε ένα μολύβι με βάση το λάδι και πέρασε το στην περιοχή πάνω από το φρύδι και στο τελείωμα του και μετά χτένισέ τα με ειδικό βουρτσάκι. Μην τα χτενίζεις με δύναμη γιατί απλώνεις υπερβολικά το χρώμα κάνοντας πιο σκούτα την απόχρωση.

2. Σε καμία περίπτωση μην βάψεις σημείο στο οποίο δεν υπάρχουν τρίχες. Αν το κάνεις αυτό τότε όλοι θα καταλάβουν ότι βάφεις τα φρύδια σου και η επιτυχία είναι να φαίνονται φυσικά και όχι να δημιουργήσεις καινούριο! Εκτός και αν είσαι επαγγελματίας make up artist και μπορείς να το κάνεις άψογα.

3. Ακόμα ένα μυστικό για τέλεια φρύδια είναι ο τρόπος που τα χτενίζετε. Η καλύτερη κίνηση είναι να τα χτενίζετε με φορά προς τα πάνω για να αποκτήσουν φυσική κίνηση.

4. Η επιλογή του σωστού μολυβιού είναι το βασικότερο. Επιλέξτε μία απόχρωση ένα τόνο πιο ανοιχτή από το φυσικό σας χρώμα. Αν επιλέξετε πιο σκούρα απόχρωση θα φαίνεται αφύσικο να είναι πιο σκούρο ή το ίδιο σκούρο με τα μαλλιά σας.

5. Τα φρύδια έχουν σκοπό να προστατεύουν τα μάτια και το πρόσωπό . Για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να τα βγάζετε υπερβολικά και μετά να προσπαθήσετε να τα γεμίζετε με μολύβι. Επιπλέον τα γεμάτα φυσικά φρύδια σε κάνουν να φαίνεσαι υγιής.

Διαβάστε ακόμη:

6 λάθη που κάνετε με τη μάσκαρα!