Αυτό το top coat δεν μοιάζει με κανένα - και θα το λατρέψετε!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό το top coat δεν μοιάζει με κανένα - και θα το λατρέψετε!

Ο Armani αλλάζει όλα όσα ξέρετε για την τελική πινελιά στο μανικιούρ!

Το είχαμε ήδη κουβεντιάσει από τότε που το είδαμε πάνω στο catwalk του Giorgio Armani και να που σε λίγες μέρες έρχεται στα χέρια μας με... σάρκα και οστά!

Ο λόγος για αυτό το εκπληκτικό top coat που,αν και ειναι διάφανο, ντύνει τα νύχια με ένα έντονα βαθύ, λαμπερό πέπλο που μοιάζει με χρωματισμένο γυαλί και δίνει μια μυστηριώδη, navy glass απόχρωση στα νύχια.

Το Midnight Manicure ήταν μια ιδέα της Linda Cantello, διεθνούς Make-Up Artist του Giorgio Armani που δημιούργησε το χρώμα στα παρασκήνια των ντεφιλέ!

Η ίδια εξηγεί: «Το να καταφέρουμε να πετύχουμε το αδιευκρίνιστο χρώμα του νυχτερινού ουρανού, με διαφάνεια αλλά και ένταση ήταν μια σπουδαία πρόκληση! Με το Midnight manicure top coat τα νύχια λάμπουν με ένα έντονο, ένα 'βραδινό' χρώμα».

χρώμα λοιπόν, που δεν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί αλλά «παίζει» μεταξύ του γκρι, του ναυτικού μπλε, του μοβ και του μαύρου, το Midnight manicure top coat , ενισχύει, φωτίζει και «ηλεκτρίζει» το χρώμα του βερνικιού σας.

Όταν εφαρμοστεί μάλιστα, στα σκούρα βερνίκια του Giorgio Armani , καταφέρνει να φυλακίζει και να ακτινοβολεί το φως, δημιουργώντας ξεχωριστές αποχρώσεις του νυχτερινού ουρανού. Στρώση με τη στρώση, τα χρώματα επανευφερίσκονται και μεταμορφώνονται, με μια μονο κινηση!

Για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που πρότεινε ο Giorgio Armani στο show του, η διαδικασία ειναι απλή:

1. Εφαρμόστε το βερνίκι νυχιών nail lacquer night viper απόχρωση 602 ή όποια άλλη σκούρα απόχρωση επιθυμείτε.

2. Πάνω από το βερνίκι εφαρμόστε το Midnight manicure top coat για ένα άμεσο, βαθύ και φωτεινό αποτέλεσμα.

Το Midnight manicure top coat θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση το Νοέμβριο του 2014.