Μάθετε πρώτες ποια σταρ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Mac, Viva Glam!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθετε πρώτες ποια σταρ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Mac, Viva Glam!

Ανατρεπτική συνεργασία για τη Mac!

Σήμερα τα ξημερώματα ανακοινώθηκε από τα social media και πραγματικά μας άφησε άφωνους!
Το πρόσωπο που επέλεξε η Mac για να παρουσιάσει τη νέα της σειρά Viva Glam- που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες - θα είναι η Miley Cyrus! Ναι καλά διαβάσατε !

VG15 Announcement 600x600 Beauty

Η 21χρονη ανατρεπτική τραγουδίστρια που προκαλεί τα φλας των φωτογράφων με τις αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της, μας παρουσιάζει τη νέα σειρά Viva Glam της Mac!

Γνωστή για τις τολμηρές επιλογές της και την αγάπη της για τα φωτεινά χρώματα, που φαίνονται τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ που επιλέγει, η Miley σε συνεργασία με τη Mac δημιούργησαν δυο λαμπερά , έντονα ροζ προϊόντα για τα χείλη σας και μόνο: ένα «ενισχυμένου» τύπου κραγιόν και ένα γυαλιστερό lipglass !

VGSS15 LINEUP 72

Και τα δύο φέρουν την υπογραφή της γνωστής σταρ και τη δική της αίσθηση του στυλ για τα χείλη!
«Η ιδέα που βασίστηκε η νέα καμπάνια της Viva Glam ήταν η αντίληψη πως πρέπει να γιορτάζουμε τη ζωή! Οι εκπρόσωποι της Viva Glam είναι προκλητικοί, εναλλακτικοί και με επιρροή που αντανακλά σε όλες τις ηλικίες , τα φύλα και τις εθνικότητες! Είναι οι ήρωες που θαυμάζουμε για τους προσωπικούς τους θριάμβους, άνθρωποι που είναι συνειδητοποιημένοι και πρωτοπόροι σε ό,τι κάνουν» έγραψε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στα social media.

1414613999925 Image galleryImage Miley Cyrus confirms MAC

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων γνωστών σταρ όπως η Rihanna, η Lady Gaga και η Nicki Minaj που έχουν στο παρελθόν πρωταγωνίστησαν σε εκστρατείες ομορφιάς με φιλανθρωπικό σκοπό, η Miley θα προσφέρει όλα τα έσοδα από το κραγιόν και το lipglass σε οργάνωση της ίδιας εταιρείας που ενισχύει άτομα που πάσχουν από τον ιό του HIV / AIDS!

Η σειρά θα λανσαριστεί στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2015. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τότε!

Διαβάστε ακόμη:

Η Doutzen Kroes ξέρει το σωστό τρόπο για να «φοράτε» το άρωμά σας!

Γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Katie Holmes!