Ξεχάστε την ξανθιά Blake Lively: Δείτε το νέο της look

Βιβή Αγγελάκη
Ξεχάστε την ξανθιά Blake Lively: Δείτε το νέο της look

Πολύ της πάει!


Και ποια γυναίκα δε θεωρεί τη Blake Lively από τις πιο όμορφες παρουσίες του Hollywood; Η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Green Lantern" με το σύζυγό της Ryan Reynolds είναι έτοιμη μετά από 2 χρόνια γάμου να γίνει μανούλα!

Έτσι, σε κάθε εμφάνισή της, η Blake είναι ακόμη πιο λαμπερή και γλυκιά αποδεικνύοντας σε όλους, ότι η εγκυμοσύνη πολύ της πάει! Έχει χαρακτηριστεί εξάλλου -καθόλου άδικα θα λέγαμε- η πιο hot γυναίκα έγκυος τόσο για το προσεγμένο beauty look της, όσο και για τις κομψές στιλιστικές της επιλογές.


Κι ενώ όλοι είχαμε συνηθίσει τη Blake ξανθιά, η νέα εμφάνιση της σταρ, μας εντυπωσίασε! Η Blake είναι πλέον καστανή και πολύ της πάει !

Crop-Blake-Lively-Louboutin

Και αν αναρωτιέστε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση της σταρ, θα σας προλάβουμε, λέγοντας ότι όχι... δεν ήταν ακόμη μια αλλαγή που η ίδια αποφάσισε προκειμένου να ακολουθήσει τη μόδα γι αυτό το χειμώνα, ούτε hairstyle που προέκυψε μετά από επίσκεψη της σε κάποιο κομμωτήριο.


Η εγκυμοσύνη, λοιπόν, την έκανε να αποχαιρετήσει τα ξανθά μαλλιά της καθώς η σταρ αποφεύγει εντελώς να βάφει τα μαλλιά της λόγω των χημικών ουσιών που εισέρχονται στο δέρμα, μέσω των βαφών. Μάλιστα, η ίδια λέγεται ότι είναι «εξαιρετικά προσεκτική» στην εγκυμοσύνη της.


Η αλήθεια είναι οτι πρώτη φορά βλέπουμε το φυσικό χρώμα της Blake και πραγαμτικά μας εντυπωσίασε!