Προλάβετε τις πρώτες ρυτίδες!

Προλάβετε τις πρώτες ρυτίδες!

Η Philab, το ελληνικό beauty brand, έχει τη λύση! 

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα γερνάει και χάνει τη νεανική εμφάνισή του. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και τα χείλη, καθώς και πανάδες στα χέρια. Ενώ μερικά από αυτά τα σημάδια είναι φυσικά και αναπόφευκτα, πολλά από τα ορατά σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από τον ήλιο, μπορούν να αποφευχθούν!

Πιο συγκεκριμένα, η υπεριώδης ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς που συνδέουμε με τη φωτογήρανση. Οι ακτίνες UVA διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, όπου καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και προκαλούν μεταβολές στην παραγωγή ελαστίνης. Οι μεταβολές αυτές και η δυσλειτουργία και υποβάθμιση του κολλαγόνου, οδηγούν στο σχηματισμό ρυτίδων και άλλων δυσλειτουργιών του δέρματος.

Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της φωτογήρανσης είναι μέσω της πρόληψης! Καθημερινή εφαρμογή προϊόντων με τα κατάλληλα συστατικά, όχι μόνο βοηθάει στην πρόληψη της φωτογήρανσης, αλλά μπορεί να αντιστρέψει μερικά από τα σημάδια που μπορεί να έχού ήδη εκδηλωθεί. Και εδώ έρχεται η Philab με ένα εξαιρετικό προϊόν πρόληψης, υψηλών προδιαγραφών: Σχεδιασμένη για να καθυστερήσει τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης, η Κρέμα Πρόληψης Πρώτων Ρυτίδων περιέχει βλαστοκύτταρα ελβετικού μήλου βραβευμένα με βραβείο καινοτομίας, προκειμένου να προστατεύσει τη μακροζωία των βλαστικών κυττάρων του δέρματος, και πεπτίδια, προκειμένου να διατηρήσει τα ιδανικά επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα.

Προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της UVA & UVB και προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση, λόγω της περιεκτικότητάς της σε πολύ χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέος. Βελτιώνει την πυκνότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη νεανική σας όψη.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ήδη κάποια από τις φόρμουλες της Philab, σας προτείνουμε να της εξερευνήσετε γιατί πρόκειται για την τελευταία λέξη στην κοσμετολογία. Αυτό που κάνει την Philab να ξεχωρίζει είναι πως επιλέγει τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα ενεργά συστατικά από όλο τον κόσμο με κυριότερο κριτήριο επιλογής την αποτελεσματικότητα των κλινικών τους μελετών. Και μάλιστα, οι ποσοστώσεις των ενεργών συστατικών υψηλής τεχνολογίας και των πολύ χαμηλών μοριακών βαρών που χρησιμοποιεί είναι το μυστικό που κάνουν τα προϊόντα της τόσο αποτελεσματικά!